Skocz do zawartości
  • 0

Jak zmienić odbieranie połączeń

Pytanie

Opublikowano

Witam, to jest mój pierwszy raz gdy stykam sie z MIUI i mam takie pytanie, dostalem od kolegi z pracy za darmo MI3 z rozbitym ekranem, ekran wymieniłem, zrobiłem aktualizacje androida i jest mały zonk bo odbieranie rozmów jest poprzez przesunięcie w pionie w górę a mam etui z otworem poziomym i tu nasuwa się pytanie, czy jest jakaś możliwość zamiany na odbieranie rozmowy wlaśnie poprzez przesunięcie zielonej słuchawki w poziomie?

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Tylko że żeby odnaleść to w motywach najpierw trzeba go zainstalować gdyż nie ma nic na ten temat w opisie a jak już jest to po chińsku niestety, dlatego proszę kogokolwiek o niewielką pomoc... 

• 0
Opublikowano

O i to jest konkretna odpowiedz, dziękuję slicznie, czyli trzeba by bylo zrobic downgrade do v5 lub poszukac innego etui, a teraz pytanie z innej beczki, próbował ktoś instalować cyanogenmod na tym modelu a jezeli tak to czy różnice są na plus czy ma minus?

• 0
Opublikowano

Jest jakiś sposób na zmianę ekranu odbierania w MIUI 7, żeby ta cholerna ikonka od odbierania nie skakała jak głupia? Wkurza mnie to bardzo, bo muszę ją złapać a ta lata góra-dół. :/

• 0
Opublikowano (edytowane)

Nie da się.

Ale bez przesady, że ciężko.... suniesz palcem od dołu i ZAWSZE się odbierze. Nie trzeba celować w zielone kółko. Nigdy nie miałem z tym problemu, nawet w stanach "upojenia" :-P

Mi4 / sMIUI / Tapatalk

Edytowane przez kulig007
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...