Kacper Skrzypek Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Mi 11 Pro/Ultra (nazwa kodowa: mars/star). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv14/xiaomi.eu_multi_MI11Pro_MI11Ultra_V14.0.13.0.TKACNXM_v14-13.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy Posted January 2 Share Posted January 2 Cześć Jak datowane są zabezpieczenia? Lista zmian? Chcę wrzucić na 14.0.23.9.18 DEV bez formatu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted January 7 Share Posted January 7 (edited) Zabezpieczenia są z 01.12.2023 Edited January 7 by Alucard 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek18186 Posted January 12 Share Posted January 12 Czy będą działać płatności Portfel Google? Bo w wersji 14.0.11.0 był jakiś fix który to poprawił i działa normalnie NFC bez żadnego problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy Posted January 13 Share Posted January 13 Jutro będę instalował... Sprawdzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy Posted January 14 Share Posted January 14 Chyba jest OK. Nie podpinalem karty ale wcześniej (na ostatnim DEV) przy próbie podpięcia karty miałem info że fon nie spełnia wymogów. Obecnie tego nie ma. Ponadto zgodnie z tym opisem Opis mam komunikat prawidłowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThreeDog Posted January 17 Share Posted January 17 @Kacper Skrzypek Od jakiegoś czasu system przestał wysuwać belkę powiadomień przy otrzymaniu powiadomienia tzw popup. Część powiadomień nie działa, albo w ógole nie otrzymuje powiadomień - dopiero wejście w aplikację poprawia sprawę. Gdzie szukać problemu? Co się przestawiło bądź co mogło się przestawić? Jest to irytujące a nie chce wgrywać systemu na nowo - bo na nowym działa wszystko, na starym Mi 10 Ultra wszystkie powiadomienia dochodzą a dwa telefony są klonami ustawień i aplikacji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 17 Author Share Posted January 17 Trudno mi powiedzieć... Może autostart się wyłączył (choć nie powinien...). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThreeDog Posted January 17 Share Posted January 17 Godzinę temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Trudno mi powiedzieć... Może autostart się wyłączył (choć nie powinien...). Stało się tak najprawdopodobniej po aktualizacji bo wcześniej byłem na stable o mniejszych numerach. Pytanie co się mogło wyłączyć... Pływające powiadomienia są włączone a nie działają... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xMaro Posted January 20 Share Posted January 20 (edited) Drenuje baterię ten build masakrycznie, ok 25% przez noc... (Przy LTE nie 5G, centrum Katowic) coś nie halo, dwa razy flashowany, nic nie pomogło. Kij z tymi płatnościami, poleci się blikiem, jest jakiś rom co trzyma baterię przy nie użytkowaniu na normalnym poziomie? Edited January 20 by xMaro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy Posted January 20 Share Posted January 20 (edited) U mnie bateria normalnie. Nie widzę różnicy między tym a ostatnia DEV. SOT 6:19 i 14%baterii zostało. Przez 8 godzin "nocnych" nieużywania zeszło z 12% do 4% czyli 1% na godzinę na prawie rozładowanej baterii. Łączny SOT 7:16h ale to zależy od jasności ekranu i użytku. U mnie net i raczej ciemny ekran - w okolicach połowy jasności a wieczorem odpowiednio mniej. Edited January 21 by Jimmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzul85 Posted May 16 Share Posted May 16 Witam, dzisiaj pojawił mi się problem z płatnościami. Soft 14.0.13 Nie wyświetla się komunikat o dostępnej łatce. Ktoś coś poratuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted May 16 Author Share Posted May 16 Komunikat się nie pojawia, bo OTA z miuipolska jest już odcięte. Wczoraj poszła aktualizacja modułu. https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/Xiaomi.eu-app/XiaomiEUModule_2024.05.15.apk/download Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzul85 Posted May 16 Share Posted May 16 @Kacper Skrzypek dzięki za info. Tzn że Mi11 Ultra jest już bez wsparcia miui polska? Jeśli tak to szkoda 😑 Możesz podrzucić linka do sprawdzania czy pojawiają się aktualizacje modułu. Dzięki, Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted May 16 Author Share Posted May 16 6 minut temu, bzul85 napisał(a): Tzn że Mi11 Ultra jest już bez wsparcia miui polska? Jeśli tak to szkoda 😑 Nie bez wsparcia, ale na tym ROM-ie, który masz, po prostu nie dostaniesz OTA. Nowy ROM trzeba pobrać ręcznie. Aktualizacje modułu możesz sprawdzać tutaj: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/Xiaomi.eu-app/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts