kris68 Opublikowano 24 Grudnia 2023 Opublikowano 24 Grudnia 2023 (edytowane) Jak zainstalować w tym fonie TWRP ?? Stosuje najnowsze TWRP: twrp-3.7.0_12-1-sunstone-TeamWin.img I zawsze wywala coś takiego (proszę się nie sugerować ścieżkami dostępu, są ok) Te ścieżki zastosowałem jak gość na YouTube, jak robię w katalogu: platform-tools, jest dokładnie to samo. Tutaj jest zmienione TWRP na recovery. img, ale czy daje pełną nazwę, czy zmienię w katalogu na twrp.img jest dokładnie to samo. Udostępnię Team Viewer do zdalnej pomocy, byleby ktoś pomógł . Może znajdzie się ktoś, kto to zrobił i mu się udało. Bardzo proszę. Poniżej screen co wyskakuje: Edytowane 24 Grudnia 2023 przez kris68
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 24 Grudnia 2023 Opublikowano 24 Grudnia 2023 1. Nie pisz capslockami. Ostatni raz upominam, potem będzie odpoczynek od forum. Staram się pomagać, gdy jestem dostępny. Mamy Święta... 2. Z tego co kojarzę RN12 5G nie ma partycji recovery. Nie wiem, czy coś się od ostatniego czasu zmieniło, ale z miesiac-dwa temu próbowałem u kogoś ogarnąć TWRP na tym modelu i żadne nie działało.
0 kris68 Opublikowano 24 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2023 U mnie. Zdalnie. Ale jest na serwerze razem z softem obok ponoć działające TWRP. A nie da sie nic. To, po co by wrzucali. Ktoś musiał to sprawdzić jednak chyba wiec jak to jest, że nikt nie ma pojęcia??
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 24 Grudnia 2023 Opublikowano 24 Grudnia 2023 Link prowadzi do ogólnego zbioru TWRP. Nie jest on prowadzony przez nas i nie ma gwarancji, że obrazy które tam są zadziałają.
0 kris68 Opublikowano 24 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2023 Ale są do poszczególnych modeli, wiec jeżeli ktoś myślący coś wrzuca to przynajmniej raz powinien sprawdzić.
0 Master Opublikowano 24 Grudnia 2023 Opublikowano 24 Grudnia 2023 14 minut temu, kris68 napisał(a): Ale są do poszczególnych modeli, wiec jeżeli ktoś myślący coś wrzuca to przynajmniej raz powinien sprawdzić. to różnie z tym bywa ... jak jest problem trzeba po prostu sprawdzać co jakiś czas czy pojawi się kolejna wersja ... 🙃
0 kris68 Opublikowano 24 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2023 (edytowane) Niestety wiesza się na działającym TWRP. Edytowane 24 Grudnia 2023 przez kris68
0 Netoper Opublikowano 24 Grudnia 2023 Opublikowano 24 Grudnia 2023 Napisz do autora tego TWRP że skoro je opublikował to niech da wskazówki jak je używać/uruchamiać.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Pytanie
kris68
Jak zainstalować w tym fonie TWRP ??
Stosuje najnowsze TWRP: twrp-3.7.0_12-1-sunstone-TeamWin.img
I zawsze wywala coś takiego (proszę się nie sugerować ścieżkami dostępu, są ok)
Te ścieżki zastosowałem jak gość na YouTube, jak robię w katalogu: platform-tools, jest dokładnie to samo.
Tutaj jest zmienione TWRP na recovery. img, ale czy daje pełną nazwę, czy zmienię w katalogu na twrp.img jest dokładnie to samo.
Udostępnię Team Viewer do zdalnej pomocy, byleby ktoś pomógł .
Może znajdzie się ktoś, kto to zrobił i mu się udało. Bardzo proszę. Poniżej screen co wyskakuje:
Edytowane przez kris687 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi