ZForum Opublikowano 21 Grudnia 2023 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Cześć, Wiszą mi te aktualizacje, są pobierane i komunikat nie można zainstalować.... Inne aktualizacje instalują się bez problemu. Robiłem restart nic nie dało.
FromWP Opublikowano 21 Grudnia 2023 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Nie przejmuj się, z czasem same wskoczą. To chyba aktualizator Xiaomi który jeszcze nie do końca prawidłowo współpracuje ze sklepem googla.
Kacper Skrzypek Opublikowano 21 Grudnia 2023 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Nie, nie o to chodzi. Te aktualizacje nie wskakują, bo masz Xiaomi.eu, a u nas te aplikacje są patchowane żeby wywalić tracking.
ZForum Opublikowano 26 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2023 (edytowane) Co z tym zrobić... będzie może nowy ROM? Jest jakiś sposób aby to ukryć? Jestem na wiecznym niedoczasie dlatego tak późno odpisuję. Edytowane 26 Grudnia 2023 przez ZForum
Kacper Skrzypek Opublikowano 26 Grudnia 2023 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Nie będzie nowego ROMu (jeśli mówimy o Mi 9 Lite).
Rekomendowane odpowiedzi