Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak w temacie: od ostatniej aktualizacji Motywów na moim POCO X3 nie można ustawić własnych dźwięków w aplikacjach (Wiadomości, Poczta itp). Wszystkie zostały zastąpione tym samym dzwonkiem domyślnym dla powiadomień. Przypisuję własne dzwonki, w Motywach są zaznaczone jako wybrane i aktywne a i tak po przyjściu wiadomości jest dźwięk domyślny. Odinstalowanie i powtórne zainstalowanie uaktualnień nic nie dało.

Da się to jakoś naprawić? Najchętniej pozbyłbym się Motywów....

Opublikowano

Nie jestem pewien jak jest z motywami, ale z tego co pamiętam, to nie można uaktualniać aplikacji w wersji global jeśli używa się romu xiaomi.eu, gdyż ten używa aplikacji na bazie chińskiego romu, więc oczywiste jest, że uaktualnienie ich do wersji global może powodować konflikty. Dzieje się tak z większością aplikacji, tylko nieliczne można zaktualizować bez większych problemów z ich działaniem. Tak więc odinstaluj aktualizację i wszystko wróci do normy.

Opublikowano

Niestety, odinstalowałem aktualizacje i nie pomogło. Motywy są teraz w wersji 2.1.0.8-global...

Aplikacje systemowe aktualizują mi się automatycznie więc sam nie wybieram co się aktualizuje.

Opublikowano
24 minuty temu, Marcin Marcin napisał(a):

Niestety, odinstalowałem aktualizacje i nie pomogło. Motywy są teraz w wersji 2.1.0.8-global...

Aplikacje systemowe aktualizują mi się automatycznie więc sam nie wybieram co się aktualizuje.

zrób jeszcze czyszczenie danych apki motywy - też może pomóc ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...