Marcin Marcin Opublikowano 17 Grudnia 2023 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Witam, Jak w temacie: od ostatniej aktualizacji Motywów na moim POCO X3 nie można ustawić własnych dźwięków w aplikacjach (Wiadomości, Poczta itp). Wszystkie zostały zastąpione tym samym dzwonkiem domyślnym dla powiadomień. Przypisuję własne dzwonki, w Motywach są zaznaczone jako wybrane i aktywne a i tak po przyjściu wiadomości jest dźwięk domyślny. Odinstalowanie i powtórne zainstalowanie uaktualnień nic nie dało. Da się to jakoś naprawić? Najchętniej pozbyłbym się Motywów....
kris68 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Jaki soft, bo nie znam tego modelu ??
Marcin Marcin Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2023 MIUI dla POCO 14.0.5 Android 12SKQ1.211019.001 Motywy 2.2.8.12-global
Test Opublikowano 17 Grudnia 2023 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Nie jestem pewien jak jest z motywami, ale z tego co pamiętam, to nie można uaktualniać aplikacji w wersji global jeśli używa się romu xiaomi.eu, gdyż ten używa aplikacji na bazie chińskiego romu, więc oczywiste jest, że uaktualnienie ich do wersji global może powodować konflikty. Dzieje się tak z większością aplikacji, tylko nieliczne można zaktualizować bez większych problemów z ich działaniem. Tak więc odinstaluj aktualizację i wszystko wróci do normy.
Marcin Marcin Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2023 Niestety, odinstalowałem aktualizacje i nie pomogło. Motywy są teraz w wersji 2.1.0.8-global... Aplikacje systemowe aktualizują mi się automatycznie więc sam nie wybieram co się aktualizuje.
Master Opublikowano 17 Grudnia 2023 Opublikowano 17 Grudnia 2023 24 minuty temu, Marcin Marcin napisał(a): Niestety, odinstalowałem aktualizacje i nie pomogło. Motywy są teraz w wersji 2.1.0.8-global... Aplikacje systemowe aktualizują mi się automatycznie więc sam nie wybieram co się aktualizuje. zrób jeszcze czyszczenie danych apki motywy - też może pomóc ...
Marcin Marcin Opublikowano 18 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zadziałało samo z siebie.... Dziś rano obudził mnie 'stary' dźwięk przychodzącego smsa... Dzięki za zaangażowanie. Temat do zamknięcia
Adam Błażejewski Opublikowano 18 Grudnia 2023 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi