ZduneX25 Opublikowano 8 Listopada 2023 Opublikowano 8 Listopada 2023 Problemy z odblokowaniem bootloadera na Xiaomi 14. Xiaomi szykuje zmiany?Czytaj dalej > 1
Master Opublikowano 8 Listopada 2023 Opublikowano 8 Listopada 2023 (edytowane) a więc jednak coś było na rzeczy że mogą zacząć kombinować z tą możliwością unlocka ... 🙃 bardzo ciekawy artykuł - tu wydaje się po prostu że chodzi o danie tej możliwości bardziej świadomym użytkownikom (odpowiedni poziom i aktywność forumowa) bo teraz to odblokowanie to w zasadzie formalność ... i/lub zwiększenie sprzedaży wariantów globalnych - na których pewnie też zarabiają lepszy pieniądz ... w ogóle to mogliby chociaż uwzględnić i nasze forum w tym swoim community ... bo siedzieć przez pół roku i pisać tam z majfriendami głupoty żeby nabić sobie level to trochę kłopotliwe 🙃 tzn. tu też to robimy ale to co innego ... 🙃 Edytowane 8 Listopada 2023 przez Master
Kacper Skrzypek Opublikowano 8 Listopada 2023 Opublikowano 8 Listopada 2023 Problem polega też na tym, że w nowym rozwiązaniu trzeba się im uwierzytelnić. Pomijając już kwestie prawne, nie mam chińskiego dowodu, więc zwyczajnie tego nie zrobię... I inne regiony kont Xiaomi niż CN chyba też nie działają. Cóż, najwyraźniej zwrócę 14-stkę...
Master Opublikowano 8 Listopada 2023 Opublikowano 8 Listopada 2023 (edytowane) Ale zakombinowali ... moze najpierw trzeba wystapic do rzadu chinskiego o przyznanie obywatelstwa ... np. zaoferowac wspolprace wywiadowcza ... przyslac im zdjecie jakiegos naszego czolgu czy armaty z dluga lufa potem zarejestrowac sie na ich community i nabijac hurtowo wpisy zeby wskoczyc na levela 5tego poziomu i potem laskawie ich poprosic o to zeby dali odblokowac ... a i to nie wiadomo czy dadza a mialem zamawiac wlasnie 14tke ... w sumie angielska wersja systemu by mi w niczym nie przeszkadzala no ale ... moze wziac w takim razie 13tke pro ... bo zakladam ze tam unlock powinien pojsc bezproblemowo ... albo zaczekac na rozwoj sytuacji i wtedy zdecydowac ... w kazdym razie narobili ... 🙃 no ale chyba zostanie poczekac po prostu na globalna dystrybucje ... moze w styczniu/lutym to wypuszcza ... chyba że i zrobią to samo i dla tych modeli ... to że na razie temat dotyczy tylko wersji CN nie znaczy że go nie będzie w globalnej ... ot na obecną chwilę po prostu nie ma globali 🙃 Edytowane 8 Listopada 2023 przez Master 1
pobudi Opublikowano 9 Listopada 2023 Opublikowano 9 Listopada 2023 13pro idzie bezproblemowo. Wiem bo mam. Pytanie co będzie jak się zaktualizuje do hyperos......
Master Opublikowano 9 Listopada 2023 Opublikowano 9 Listopada 2023 (edytowane) 3 minuty temu, pobudi napisał(a): 13pro idzie bezproblemowo. Wiem bo mam. Pytanie co będzie jak się zaktualizuje do hyperos...... no właśnie ... możliwe że jak będzie odblokowany bootloader to w ogóle nie zaktualizujesz ... zobaczymy co wyjdzie w tym temacie ... sam jestem ciekawy ... Edytowane 9 Listopada 2023 przez Master
pobudi Opublikowano 9 Listopada 2023 Opublikowano 9 Listopada 2023 W skrócie mówiąc nie dobrze się dzieje 😭😭😭...zostanie oneplus jeszcze do zabawy.... Człowiek się przezwyczaił do pewnych rzeczy w miui teraz będzie ciężko zmienić przyzwyczajenia od czasów redmi note 3 🤣 1
Master Opublikowano 9 Listopada 2023 Opublikowano 9 Listopada 2023 5 minut temu, pobudi napisał(a): W skrócie mówiąc nie dobrze się dzieje 😭😭😭...zostanie oneplus jeszcze do zabawy.... Człowiek się przezwyczaił do pewnych rzeczy w miui teraz będzie ciężko zmienić przyzwyczajenia od czasów redmi note 3 🤣 zgadzam się ... dobrze nie jest ... ale z tego co pisał pan Kacper w temacie dla mi 14 to może da się coś z tym zrobić ... musimy uzbroić się w cierpliwość ... i czekać na info ... też miałem one plusa (7 pro) ale jakoś człek się przyzwyczaił i do forum i Xiaomi 🙃 1
Rekomendowane odpowiedzi