Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam problem z moim telefonem: Xiaomi Redmi Note 3G WCDMA. Podczas normalnego użytkowania po 7 miesiącach gdzieś na ekranie pojawiły mi się zielone kropeczki, malutkie ale jest ich gęsto, szczególnie są widoczne przy ciemnych obrazach. Obstawiam że LCD odmawia posłuszeństwa niestety bo naciskając w to miejsce ilość ich sie zwiększa a puszczając - powracają do 'standardowego' rozmiaru.

Szkoda mi telefon sprzedawać za bezcen bo w zupełności mi wystarcza także: jaki byłby koszt wymiany lcd i gdzie to najlepiej zrobić? Telefon ma niecały rok (kupiony w listopadzie 2014 ale niestety strona smartandroid.pl poleciała w .... i nie ma z nimi kontaktu) Jak to najlepiej i najtaniej załatwić?

Opublikowano

Napisałem do Acida, na razie bez odpowiedzi. Kwestia jest taka że mi to działa nie powiem na co..dlatego pytam jak to usunąć :)

Opublikowano

Zamawiałeś już coś z tej strony? Ile się czeka na przesyłkę? Wymienić sobie sam wymienię, tyle że..czy lcd za 30 baksów to oryginał? http://www.dragon-tt.com/xx.aspx?id=2563Nie potrzebuję lepszego telefonu a nie chce mi się znowu 1k+ wydawać na coś mocniejszego. Jakiś serwis z allegro życzy sobie 300zł za sam panel.

Opublikowano

Jak wymienisz to daj znać. Ciekaw jestem ile ci wyjdzie koszt całkowity.

Sam też jestem przed wymianą.250 300 zł to dla mnie za dużo.

Opublikowano

Czekam na "Rataj" jak potwierdzi i przyjdzie w paczce to co zamówił .

Ok 160 zł jest do przyjęcia tym bardziej że mam 2 fonik.Więc Redmi w szufladzie może nawet 60 dni poczekać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wybaczcie obsuwę, dopiero wróciłem z urlopu, więc tak: przyszło, cały panel, dodatkowo folia na wyświetlacz, ściereczki do czyszczenia ekranu itp. Zamawiałem DHLem.

• Like 1
Opublikowano

No to ok.

Jestem w tej dobrej sytuacji że nie muszę się spieszyć. Poczekam na obniżkę i zamawiam .

Mi 4 i śmiga więc na spokojnie.

Opublikowano

Działa, wszystko śmiga jak fabryka dała ;) Co do punktów dotyku: nie wiem,nie sprawdzałem, używam go dokładnie tj. starego ;)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...