Marcin Bida Opublikowano 25 Października 2023 Opublikowano 25 Października 2023 (edytowane) Wiecie może co to za aplikacja ? Jest na liście i z tego co widze to telefon,kontakty, wiadomości maja niebieskie ikony i są od Google jednak jest jeszcze apka Telefon-usługi. Ma nadane wszystkie prawa i co dziwne nie można jej nic zabrać z praw. Poza tym nie wystepuje w managerze praw dostępu. Zauważyłem to po aktualizacji do MIUI 14 i Androida 13 gdyz wyskoczył mi komunikat ze nie wszystkie apki moga być w managerze praw. Podpowie ktos cos ? Czy bac sie tego ? Edytowane 25 Października 2023 przez Marcin Bida
Master Opublikowano 25 Października 2023 Opublikowano 25 Października 2023 (edytowane) sprawdziłem u siebie i nie mam czegoś takiego ... może to jest tylko w globalu? bo chyba nie masz romu miui polska? Edytowane 25 Października 2023 przez Master
Kacper Skrzypek Opublikowano 25 Października 2023 Opublikowano 25 Października 2023 W MIUIPolska też to jest, tylko nazywa się inaczej. Zapewne Telefon - zarządzanie połączeniami. Tak jak już gdzieś pisałem - to apka odpowiedzialna generalnie za obsługę modemu/połączeń telefonicznych. Jak ją wywalisz, przestaną działać.
Master Opublikowano 25 Października 2023 Opublikowano 25 Października 2023 tak - to widać na screenie - zarządzanie połączeniami - możliwe właśnie że to to samo tylko w tamtym romie nazywa się inaczej niż w naszej (jedynej słusznej) 🙃 wersji ...
Marcin Bida Opublikowano 26 Października 2023 Autor Opublikowano 26 Października 2023 Moja wersja to : MIUI Global 14.0.3 MIUI Global 14.0.3.0(14.0.3.0(TCVEUXM) Android 13 TP1A.220624.014 Czyli mam rozumieć ... że jest jedna dziwna aplikacja poza googlowskimi co ma wszystkie uprawnienia😜 nie mozna jej nic zabrać 😜 i ktoś dał jej dopisek "usługi" no bo.. przeciez musi sie różnic od połączeń od Googla ? Co lepsze nie ma jej w Managerze Uprawnień ale jak sie wejdzie z poziomu listy aplikacji to odpala sie Manager 😛 Poza tym to samo jest na telefonie w Salonie Xiaomi. Po prostu nie chce mi sie wierzyć ze ktoś dał dopisek "usługi" do podstawowej aplikacji. PS: pozmieniało sie.. juz nie ma uprawnien do Plików i Folderów ( : masakra jakaś... Tu chodzi o to że jest problem z telefonem i to nowym. Bo na starym to miał prawo być cyrk jak poprawki zabezpieczeń są z 2018 a mamy tok 2023.
Netoper Opublikowano 26 Października 2023 Opublikowano 26 Października 2023 To jest normalna systemowa aplikacja, a że taka nazwa to widocznie najbardziej pasowało z przełożenia z chińskich krzaczków na ludzki język.Po za tym, jak masz obawy względem tej aplikacji to cię uspokoję, potencjalne 'szpieguny" są tak dobrze ukryte w systemie że trza być naprawdę tęgim informatykiem żeby je wypatrzeć.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
brawo Opublikowano 26 Października 2023 Opublikowano 26 Października 2023 6 godzin temu, Marcin Bida napisał(a): Tu chodzi o to że jest problem z telefonem 6 godzin temu, Marcin Bida napisał(a): nie mozna jej nic zabrać To chyba nie jest problem z telefonem
Rekomendowane odpowiedzi