Tadek68 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 W jaki sposob w Redmi2 zablokować program przed wyrzucaniem go z pamięci po przejsciu na pulpit ?
fredek Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Przytrzymujesz przez 3 sek klawisz HOME - masz listę aplikacji - tą apk którą chcesz zablokować przeciągasz palcem do dołu, pojawi się kłódka. Teraz ta aplikacja nie będzie usuwana z pamięci podczas czyszczenia. Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez fredek
Nezumi Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Przytrzymujesz przez 3 sek klawisz HOME - masz listę aplikacji - tą apk którą chcesz zablokować przeciągasz palcem do dołu, pojawi się kłódka. Teraz ta aplikacja nie będzie usuwana z pamięci podczas czyszczenia. To chyba coś masz inaczej bo u mnie i na Redmi i na Mi4, muszę odpalić listę apek poprzez klawisz z 3 kreskami
fredek Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 To chyba coś masz inaczej bo u mnie i na Redmi i na Mi4, muszę odpalić listę apek poprzez klawisz z 3 kreskami Możesz mieć rację co do klawisza, być może przedefiniowałem tak jak jest w CyanogenMod Ale to bez znaczenia, ważne że jak będzie lista aplikacji to trzeba przeciągnąć apkę do dołu
Rekomendowane odpowiedzi