piotrekek Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Siema . Przybliżanie działa bez problemu , ale w momencie oddalania aparat się zacina.. wyczyściłem pliki aparatu ale to nie pomogło . Macie jakiś pomysł ?
Bar.Tek Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Opublikowano 30 Sierpnia 2023 (edytowane) Może optyka szwankuje. Na yt są drastyczne poradniki na zacinającą się optykę, trzeba lekko uderzyć telefonem w miejscu aparatu o coś twardszego, ale tak by nie uszkodzić. Ew pobierz jakąś apkę do testowania aparatu, lub z menu serwisowego telefonu sprawdź czy z optyką wszystko OK. Inna opcje nie czyść tylko danych aparatu ale wszystkie dane aplikacji. Edytowane 30 Sierpnia 2023 przez Bar.Tek
si3wc4 Opublikowano 4 Września 2023 Opublikowano 4 Września 2023 Przecież ten telefon nie ma zoom-u optycznego... Więc ewidentnie wina software...Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka
Master Opublikowano 4 Września 2023 Opublikowano 4 Września 2023 no tu zostaję tylko wyczyszczenie wszystkich danych aplikacji - nie tylko cache - jak to nie pomoże trzeba czekać na na nową wersję apki aparatu albo zainstalować jakaś alternatywna np. tą od Googla ... nic więcej tu nie poradzisz ...
si3wc4 Opublikowano 6 Września 2023 Opublikowano 6 Września 2023 Jeszcze tak mi przyszła do głowy jedna myśl.W jakim momencie się przycina i na jak długo?Bo może chodzi o moment, kiedy oddalając aparat zmienia obiektyw na szerokokątny, czyli jak schodzisz z przybliżeniem poniżej 1x. Wtedy rzeczywiście jest szarpnięcie, jednak w moim przypadku nie większe niż jakieś ćwierć sekundy...Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi