simcold Opublikowano 17 Lipca 2023 Opublikowano 17 Lipca 2023 Jak w tytule. Wypalony czerwony piksel w miesięcznym telefonie. Cały czas czerwony. Odesłany do ccs. Zobaczymy co oni na ro Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
0 simcold Opublikowano 22 Lipca 2023 Autor Opublikowano 22 Lipca 2023 Ccs uznało że urządzenie jest w stanie idealnym w pełni działające i nie uwzględnili reklamacji. Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
0 simcold Opublikowano 28 Lipca 2023 Autor Opublikowano 28 Lipca 2023 Odesłałem drugi raz. Zadzwoniłem do nich. Wymienili ekran. Czekam aż wyślą. Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
0 Master Opublikowano 28 Lipca 2023 Opublikowano 28 Lipca 2023 2 godziny temu, brawo napisał(a): No ale poco tu sam ze sobą rozmawiasz? czasami jak nie ma z kim to można i ze sobą 🙃 a tak w ogóle to przykra sprawa z taką wadą w nowym sprzęcie - choć się zdarza ... do tej pory jeszcze nie miałem takiej sytuacji (na żadnym posiadanym telefonie) - na razie ponad 2 lata na mi 11 i z ekranem zero problemów ... oby tak dalej ... z tymi pikselami to też dużo zależy od konkretnego producenta i udzielanej gwarancji ... tu jak widać chyba sami nie wiedzą jak tam mają 🙃 no ale fajnie że w końcu uznali ...
0 Netoper Opublikowano 28 Lipca 2023 Opublikowano 28 Lipca 2023 To i tak dobrze się skończyło, bo parę (ładnych) lat temu np Samsung, LG , Nokia i inni wiodący wtedy producenci, wręcz w zapisach gwarancji mieli paragraf, że tyle i tyle martwych pikseli nie podlega naprawie gwarancyjnej.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
0 Master Opublikowano 28 Lipca 2023 Opublikowano 28 Lipca 2023 (edytowane) 38 minut temu, Netoper napisał(a): To i tak dobrze się skończyło, bo parę (ładnych) lat temu np Samsung, LG , Nokia i inni wiodący wtedy producenci, wręcz w zapisach gwarancji mieli paragraf, że tyle i tyle martwych pikseli nie podlega naprawie gwarancyjnej. Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka dokładnie tak - jak pisałem nie mam tu doświadczeń z telefonami - ale takie sytuacje były właśnie np z monitorami - niektóre firmy nawet zaczęły dawać tzw gwarancję "zero bad pixels" a wcześniej to wymianie podlegały tylko monitory które mieściły się w jakimś przedziale - tzn była dopuszczalna jakaś ilość bad pixeli i trzeba było z tym żyć albo sprzedać sprzęt i kupić nowy - czasami nawet było rozróżnienie czy to chodzi o cały piksel czy tylko jego część - czyli jedna ze składowych RGB... 🙃 Edytowane 28 Lipca 2023 przez Master
0 simcold Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Po to pisze sam ze sobą żeby później jak ktoś będzie miał podobny przypadek będzie wiedział jak sprawa się rozwiązała w Xiaomi mi 10 miałem np dwukrotnie wymieniany ekran w ccs z powodu green tint. Też tu wrzucałem post. Ekran wymieniony jak na razie nie widzę nic złego. Wysłane z mojego 2211133G przy użyciu Tapatalka
0 Master Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 W dniu 2.08.2023 o 01:49, simcold napisał(a): Po to pisze sam ze sobą żeby później jak ktoś będzie miał podobny przypadek będzie wiedział jak sprawa się rozwiązała w Xiaomi mi 10 miałem np dwukrotnie wymieniany ekran w ccs z powodu green tint. Też tu wrzucałem post. Ekran wymieniony jak na razie nie widzę nic złego. Wysłane z mojego 2211133G przy użyciu Tapatalka ogólnie chyba masz sporo problemów z ekranami 🙃 ja - oczywiście odpukac - jeszcze takowych nie miałem ... i oby tak zostało 🙃 tu na pewno jest wskazówka żeby nie zrażać się jak odrzuca ta reklamacje i próbować dalej ... u mnie ostatnia przygoda z serwisem Xiaomi to był problem z płytą główną w poco M3 (po wyłączeniu już nie powstał ...) - ale udało się szybko i sprawnie przez serwis załatwić i na razie wszystko oki - tak więc tu wrażenia jak najbardziej pozytywne ... 1
Pytanie
simcold
Jak w tytule. Wypalony czerwony piksel w miesięcznym telefonie. Cały czas czerwony. Odesłany do ccs. Zobaczymy co oni na ro

Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi