Gregor0819 Opublikowano 9 Lipca 2023 Opublikowano 9 Lipca 2023 Brak powiadomień o polaczeniu na AOD i dialerze ,tylko po otwarciu dialera .Masakra 🤬 Problem byl na EU 14.1 jak i teraz na 14.2 (nie sprawdzałem niżej) . Nie mam informacji ze ktoś do mnie dzwonił ,dopiero wejście w dialer jest na czerwono nieodebrane . Instalacja jako aktualizacja jak i na czysto bezpośrednio ,bez znaczenia . Wszystkie powiadomienia włączone , żadnej energooszczędności
langolier Opublikowano 9 Lipca 2023 Opublikowano 9 Lipca 2023 Popatrz w ustawieniach, czy nie masz zablokowanych połączeń przychodzących.Ja mam 11T i MIUI 14.0.4 ale powinno być podobnie:Dialer/Menu (trzy kropki)/Ustawienia/Konta telefoniczne/Ustawienia zaawansowane/Blokowanie połączeń
Gregor0819 Opublikowano 15 Lipca 2023 Autor Opublikowano 15 Lipca 2023 W dniu 9.07.2023 o 14:52, langolier napisał(a): Popatrz w ustawieniach, czy nie masz zablokowanych połączeń przychodzących. Ja mam 11T i MIUI 14.0.4 ale powinno być podobnie: Dialer/Menu (trzy kropki)/Ustawienia/Konta telefoniczne/Ustawienia zaawansowane/Blokowanie połączeń Nie.mam. Tel dzwoni ale nie pokazuje nie odebranych. Dopiero w spisie polaczeń jest na czerwono ze ktos dzwonil
FromWP Opublikowano 15 Lipca 2023 Opublikowano 15 Lipca 2023 4 godziny temu, Gregor0819 napisał(a): Tel dzwoni ale nie pokazuje nie odebranych. Sprawdź powiadomienia aplikacji telefon (przytrzymaj ikonę, informacje, powiadomienia). Ewentualnie wyczyść wszystkie dane aplikacji.
Gregor0819 Opublikowano 16 Lipca 2023 Autor Opublikowano 16 Lipca 2023 Wszystko sprawdzone. Nawet czysta instalacja, testuje teraz 14.0.03 zobaczymy
Rekomendowane odpowiedzi