Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

doszło do tego tak że robiłem downgrade miui 13 do miui 12 a później do 11.0.2 czy jakoś tak. I przy fleszowaniu miui 11 zablokował mi się bootloader i zbrickował telefon.

Godzinę temu, Netoper napisał(a):

A coś więcej, jak do tego doszło?

Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka

doszło do tego tak że robiłem downgrade miui 13 do miui 12 a później do 11.0.2 czy jakoś tak. I przy fleszowaniu miui 11 zablokował mi się bootloader i zbrickował telefon.

UPDATE!!! Telefon sie uruchamia da sie wejsc w fastboot i recovery.

38 minut temu, brawo napisał(a):

To pewnie jakiś fejk z podstawionym plikiem.

Nieprawda po prostu musiałem wybrać jakieś zdjęcie i tyle.

Opublikowano
2 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Spróbuj odblokować bootloader przez mtkclient (bo prawdopodobnie przez MiUnlocka nie pójdzie, będzie prosił o dodanie konta Xiaomi w telefonie, a on Ci się nie uruchamia).

tylko że mam wyłączone debugowanie usb...

Opublikowano
43 minuty temu, Tomasz Śpiewak napisał(a):

Próbuję przez recovery zainstalować MIUI. Może się uruchomi bo normalnie to się non-stop restartuje. Zostawiłem go na godzinę i nic. Może to przez recovery zadziała

UPDATE!!! Nadal się non-stop restartuje

3 godziny temu, Kacper Skrzypek napisał(a):

Spróbuj odblokować bootloader przez mtkclient (bo prawdopodobnie przez MiUnlocka nie pójdzie, będzie prosił o dodanie konta Xiaomi w telefonie, a on Ci się nie uruchamia).

Tylko że ja nie wiem jak to się robi

Opublikowano

próbowałem rozładować go przez noc. Rozładował się ale jak go ładuję (oczywiście ładowarką z pudełka) to jest problem taki sam jak wcześniej. Restartuje się ale chyba się ładuje nie wiem.

Opublikowano

1 godzinę temu, Tomasz Śpiewak napisał(a):

próbowałem rozładować go przez noc. Rozładował się ale jak go ładuję (oczywiście ładowarką z pudełka) to jest problem taki sam jak wcześniej. Restartuje się ale chyba się ładuje nie wiem.

Telefon się już całkowicie rozłądował i nie chce się ładować. Jedyna opcja to oddanie go do serwisu na wymianę płyty głównej 😕

10 minut temu, Tomasz Śpiewak napisał(a):

Telefon się już całkowicie rozłądował i nie chce się ładować. Jedyna opcja to oddanie go do serwisu na wymianę płyty głównej 😕

Przepraszam czy ktoś może mi pomóc?

Opublikowano

Nie trzeba płyty wymieniać tylko serwisowo zrobić flash nowego softu. To MTK, 9/10 przypadków głupoty można uratować w tym telefonie.

Opublikowano
21 godzin temu, Acid napisał(a):

Nie trzeba płyty wymieniać tylko serwisowo zrobić flash nowego softu. To MTK, 9/10 przypadków głupoty można uratować w tym telefonie.

wiem. Już wgrałem MIUI 12.0.3 i już działa

• 3 tygodnie później...