Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, z racji tego że już 12 czerwca Xiaomi pojawi się w krajach Unii Europejskiej chciałbym zapytać Was gdzie najlepiej go kupić? Francja, Belgia, Niemcy, Wielka Brytania itd?  Nie mogę znaleźć czy wersja Global będzie posiadała B20 (LTE800) wersja na Chiny standardowo nie ma  pasm 20 i 28 a jak to jest z Global? 

Opublikowano
W dniu 11.06.2023 o 07:48, simcold napisał(a):

Od serii 12 wszystkie wersje CN nie maja b20. Wszystkie wersje global będą miały B20 nawet te kupione z chin

Wysłane z mojego 2201123G przy użyciu Tapatalka

Dziękuję za odpowiedź :) to teraz wystarczy stabilizacja cen w UE i kupujemy 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 14.06.2023 o 14:32, zajec napisał(a):

Dziękuję za odpowiedź :) to teraz wystarczy stabilizacja cen w UE i kupujemy 

jeśli bardzo CI zależy na b20, to kupuj teraz. Po kontakcie z kilkoma sklepami gdzie sprzedają 13u eu nie planują uzupełniać magazynów po sprzedaży premierowych wersji. problemem jest fakt że żaden ze sklepów (francja/hiszpania/włochy/niemcy) nie wysyłają poza swój kraj 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, posiada ktoś z was wersję Ultra? Jak się sprawia, gdzie kupiliście, co z obsługą pasm naszych sieci, obsługa e-sim?
Pozdrawiam

Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dołączam się do pytań a gdzie można kupić wersję globalną Xiaomi 13 ultra. Z innego wątku wiem że wyszła takowa 16 512. Ale zupełnie nie wiem w jakim sklepie szukać.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja kupiłem w niemieckim MediaMarkt z dostawą do paczkomatu w Locknitz. Mieszkam w Szczecinie więc było to dla mnie w miarę bezproblemowe. Można też zamawiać do oddziałów przy granicy.