remkac96 Posted March 15 Share Posted March 15 Witam, Na YT jest wysyp filmów gdzie nasi zachodni "przyjaciele" odblokowują najnowsze hulajnogi xiaomi bezinwazyjnie. Jest dostępna wersja z apka i bez. Można to kupić w niemieckim sklepie za ~190zł. Co o tym myślicie? Je Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzczufFun Posted March 15 Share Posted March 15 1 godzinę temu, remkac96 napisał(a): odblokowują najnowsze hulajnogi xiaomi bezinwazyjnie To czemu chłop rozkręca kierownice 😅 200zł za coś, co możesz mieć za darmo nie brzmi zachęcająco - myślę ten kto podejmuje się modyfikacji to lubi majsterkować, a takie urządzonko to droga na skróty i mało możliwości personalizacji. Też śmierdzi mi to trochę mnożnikiem wskazania prędkości zamiast faktyczną modyfikacją. Nie ma nigdzie twardych testów w praktyce jak to działa, pomiarów, każdy co to pokazuje że działa to rozpędza koło w miejscu 🤣 FW zawsze można wgrać oryginalne, gwinty i łby śrubek też mają swoją żywotność a wiem, że te "Siajomowe" nie są zbyt dobrej jakości Dziwi mnie też że nikt tego jeszcze nie rozbebeszył żeby sprawdzić co tak naprawde siedzi pod tym termokurczem Link to comment Share on other sites More sharing options...
remkac96 Posted March 16 Author Share Posted March 16 (edited) Za darmo? To przyjdź i mi podnieś za darmo prędkość w Xiaomi mi 3 z 2022r. w serwisie wołają 300zł. Dodatkowo przy takiej modyfikacji tracisz gwarancję. Tutaj o ile to działa masz cały czas gwarancję w hulajnodze. Edited March 16 by remkac96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted March 16 Share Posted March 16 To przyjdź i mi podnieś za darmo Za darmo jest jak umiesz sam zrobić, a nie że ktoś za darmo to robi 😁 O gwarancję się martwisz, a nie o to że jest to nielegalne? Już twoje IP jest sprawdzane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts