Jump to content

hulajnogi xiaomi chip tuning

remkac96

Recommended Posts

Witam,
Na YT jest wysyp filmów gdzie nasi zachodni "przyjaciele"  odblokowują najnowsze hulajnogi xiaomi bezinwazyjnie.
Jest dostępna wersja z apka i bez. Można to kupić w niemieckim sklepie za ~190zł. Co o tym myślicie?

Je

1 godzinę temu, remkac96 napisał(a):

odblokowują najnowsze hulajnogi xiaomi bezinwazyjnie

To czemu chłop rozkręca kierownice 😅

200zł za coś, co możesz mieć za darmo nie brzmi zachęcająco - myślę ten kto podejmuje się modyfikacji to lubi majsterkować, a takie urządzonko to droga na skróty i mało możliwości personalizacji.
Też śmierdzi mi to trochę mnożnikiem wskazania prędkości zamiast faktyczną modyfikacją.

Nie ma nigdzie twardych testów w praktyce jak to działa, pomiarów, każdy co to pokazuje że działa to rozpędza koło w miejscu 🤣 
FW zawsze można wgrać oryginalne, gwinty i łby śrubek też mają swoją żywotność a wiem, że te "Siajomowe" nie są zbyt dobrej jakości

Dziwi mnie też że nikt tego jeszcze nie rozbebeszył żeby sprawdzić co tak naprawde siedzi pod tym termokurczem

Posted (edited)

Za darmo? To przyjdź i mi podnieś za darmo prędkość w Xiaomi mi 3 z 2022r. w serwisie wołają 300zł. Dodatkowo przy takiej modyfikacji tracisz gwarancję. Tutaj o ile to działa masz cały czas gwarancję w hulajnodze. 

Edited by remkac96

To przyjdź i mi podnieś za darmo

Za darmo jest jak umiesz sam zrobić, a nie że ktoś za darmo to robi 😁 O gwarancję się martwisz, a nie o to że jest to nielegalne? Już twoje IP jest sprawdzane.

• Haha 1