Master Opublikowano 1 Marca 2023 Opublikowano 1 Marca 2023 9 godzin temu, Test napisał(a): @Master a czyściłeś dane aplikacji motywy ? Często ludzie zapominają o najprostszej rzeczy, szukając na siłę dziury w całym Spróbuj też z poziomu recovery wyczyścić cache. tak - od tego właśnie zacząłem - to fakt, że czasami problemy właśnie to rozwiązuje ale nie w tym wypadku ... przewalilem też zasoby różnych forum i neta - ogólnie bezskutecznie - nie ma dobrej recepty na to i skutecznego środka - tak więc zostaje jeszcze zrobienie tego co pisałem - czyli ustawienia fabryczne albo wipe i instalka na czysto ... co ciekawe u mnie z ikonami do tej wersji rozwojowej nie było żadnych problemów - a te ikony mam co najmniej z rok czasu jak nie lepiej czyli żadna wersja rozwojowa ani na A12 ani na A13 ich nie wywaliła ... dopiero ta ostatnia
qwerty01 Opublikowano 1 Marca 2023 Opublikowano 1 Marca 2023 19 godzin temu, Master napisał(a): nie miałem u siebie takiej sytuacji że ekran sam się wybudzał ... centrum zadań? może masz na myśli funkcji? ja ogólnie nie widzę specjalnie żadnych problemów poza tymi opisanymi wcześniej (czyli wywalenie ikon pobranych z motywów - dalej jest ten błąd pobierania 300004 i nie idzie nic z tym zrobić - w wolnej chwili spróbuję jeszcze przywracania do ustawień fabrycznych ewentualnie czystej instalki z wipe data - innej koncepcji już nie mam ...) dźwięków na razie na tej wersji nie wysypało zawsze to jakiś plus ... Chodzi mi o to w załączniku. Ustawiałem harmonogram sen i wybierałem: wyłącz BT, wyłącz Wi-Fi, wyłącz TD, tryb ciemny itp. O zadanej godzinie robiło zadanie. Ustawiałem, że ten "profil" ma być do 6 rano. O 6 włączało BT, wi-fi, TD mimo, że przed aktywacją tego profilu to było wyłączone (zamiast przywrócić to co było włączone).
Faf123 Opublikowano 2 Marca 2023 Opublikowano 2 Marca 2023 A ktoś z Was ma problem z wifi calling w Orange? Mam POCO f4, na żadnym wifi ta usługa nie działa. Dzwoniłem do operatora, wyłączali i włączali usługę i nic. Kartę sim mam od roku. Volte działa "w kratkę"
Master Opublikowano 4 Marca 2023 Opublikowano 4 Marca 2023 na tej wersji w ogóle nie wywaliło dźwięków systemowych - czyżby problem został wyeliminowany? - nie było nic o tym w changelogu ale wszystko na to wskazuje sprawdzimy w praktyce na kolejnej rozwojowej ...
Rekomendowane odpowiedzi