Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Miałem ustawione chrome na przesunięcie palcem po ekranie z dołu do góry. Od którejś aktualizacji automatycznie zmieniło mi w telefonie na przeglądarkę MI. Już wcześniej się tak czasem działo, ale była możliwość zmiany z powrotem. Teraz nawet nie mogę usunąć przeglądarki MI. Szukałem na forum i nie znalazłem aktualnie podobnego problemu. Pisałem meile do wsparcia technicznego i nie potrafią lub nie chcą z tym pomóc. Zrobiłem wszystko tak jak zostałem poinstruowany i nadal mam ten problem. Nie chcę używać przeglądarki MI. Dodaje screeny z korespondencji meilowej, w której wsparcie techniczne udaje, że nie dostali żadnego załącznika. Tutaj link do filmiku z nagrywania ekranu 

xiaomi2.jpg

xiaomi1.jpg

Opublikowano

Co do launchera, to proponuję Nova Launcher, bardzo konfigurowalny i bez skryptów od Xiaomi.

Dodatkowo aplikacją Link2SD można wyłączyć/usunąć dowolną aplikację włącznie z systemowymi.

Opublikowano
28 minut temu, Kacper Skrzypek napisał:

nie pomogło

24 minuty temu, Licht napisał:

Co do launchera, to proponuję Nova Launcher, bardzo konfigurowalny i bez skryptów od Xiaomi.

Dodatkowo aplikacją Link2SD można wyłączyć/usunąć dowolną aplikację włącznie z systemowymi.

Aplikacja nie chce się zainstalować.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na forum to raczej nikt z pracowników Xiaomi nie zagląda, musiałbyś bezpośrednio z ich suportem się skontaktować.

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tak właściwie nigdy tak nie miałeś wyszukiwania w chrome tylko w apce google. Jedynie Cię odsyłało do aplikacji chrome. To samo wyszukiwanie będziesz miał z belki wyszukiwania google którą możesz znaleźć w widzetach.