Bullsblood Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 To ktoś jeszcze używa smsow? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
rychu27 Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 U mnie przede wszystkim instytucje: skarbówka,pośredniak HM NOTE1 LTE
kulig007 Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) @bullsblood Ja, i jakoś w tej kwestii nie uważam się za dziwnego. W dobie darmowych SMS, aż żal nie korzystać. Mi4 / sMIUI / Tapatalk Edytowane 30 Lipca 2015 przez kulig007
Nezumi Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 A dlaczego miałbym ich nie używać? Mam nielimitowane, w dodatku nie używam messagera... wkurzajace gówno Po 2 nie do wszystkich można się zawsze dodzwonić, a tak wysyłam SMSka i gdy dana osoba ma czas, to zadzowni/odpisze
Bullsblood Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Opublikowano 30 Lipca 2015 Przekazać coś ważnego smsem to się zgodzę, ale do wieczornej rozmowy np z kobietą to wybieram komunikator typu whatapp. Dużo bardziej wygodniejszy i szybszy do tego mogę przekazywać różne pliki. Ja Smsow używam tylko wtedy kiedy muszę szefowi napisać ze nie przychodzę do pracy. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
latet Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 A mi nie potrzeba tysiaca komunikatorow zeby sie porozumiec, sms i dzwonienie jest ok. Pliki, hmmm a po co? Oj, mało jeszcze wiesz o życiu
kulig007 Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Ja jestem, że tak napiszę - w wieku produkcyjnym i jakoś od zawsze komunikuje się przez tradycyjny SMS. Nie mam w ogóle parcia na zmianę, mogę być staroświecki i niemodny Nie miałem i póki co nie mam żadnej potrzeby instalowania innych komunikatorów. A jak widać po grono moich znajomych, myślenie mają podobne. Owszem ktoś się znajdzie, kto korzysta z zamienników SMS.... Ale jest ich mały odsetek. Mi4 / sMIUI / Tapatalk 2
Nezumi Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Popieram przedmówców! Po co mi tona komunikatorów jeżeli SMS wszystko załatwię lub po prostu zwykłą rozmową? Pliki? Po coś jest coś takiego jak wszelkiego rodzaju dropboxy, a jeżeli mam kogoś blisko (10-15m) to jest także Blooth Nie wiem, może teraz wszystko się załatwia przez messagery/whatsapp'y czy inne bajery... ja jednak preferuję rozmowę czy to tel, czy w 4 oczy Chyba, że jestem na PC... wtedy używam Steam do komunikowania się ze znajomymi Umówić się na jakąś gierkę przez Steam najłatwiej Edytowane 30 Lipca 2015 przez Numb
vater Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Edit. Po przeniesieniu postów moja uwaga stała się nieaktualna. Edytowane 31 Lipca 2015 przez vater
Bullsblood Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Opublikowano 30 Lipca 2015 Nieraz pracuje po 24 godziny, do tego musze dojeżdżać daleko do pracy. Rozmawiam z nią najczęściej przez WA żeby zabić czas w drodze do pracy czy też w pracy
Numb Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zależy wszystko od tego, co kto woli. Jeżeli obie strony mają nielimitowane SMS czy rozmowy to czemu nie. U mnie np. mam duży pakiet internetu, a dziewczynie dałem Aero i dzięki temu używamy GG bez dodatkowych kosztów. Czasem prześle się też zdjęcia. Z innymi przez FB Lite. Wszystko zależy z kim i w jakim celu, nie jestem jakoś przywiązany (wcześniej QQ, Hangouts i inne). Jak zamieszkamy razem to pewnie zostaną tylko SMS i FB z mniej bliskimi osobami.
Rekomendowane odpowiedzi