Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@bullsblood

Ja, i jakoś w tej kwestii nie uważam się za dziwnego. W dobie darmowych SMS, aż żal nie korzystać.

Mi4 / sMIUI / Tapatalk

Edytowane przez kulig007
Opublikowano

A dlaczego miałbym ich nie używać? Mam nielimitowane, w dodatku nie używam messagera... wkurzajace gówno :o Po 2 nie do wszystkich można się zawsze dodzwonić, a tak wysyłam SMSka i gdy dana osoba ma czas, to zadzowni/odpisze :D

Opublikowano

Przekazać coś ważnego smsem to się zgodzę, ale do wieczornej rozmowy np z kobietą to wybieram komunikator typu whatapp. Dużo bardziej wygodniejszy i szybszy do tego mogę przekazywać różne pliki. Ja Smsow używam tylko wtedy kiedy muszę szefowi napisać ze nie przychodzę do pracy.

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A mi nie potrzeba tysiaca komunikatorow zeby sie porozumiec, sms i dzwonienie jest ok. Pliki, hmmm a po co?

Oj, mało jeszcze wiesz o życiu :)

Opublikowano

Ja jestem, że tak napiszę - w wieku produkcyjnym i jakoś od zawsze komunikuje się przez tradycyjny SMS. Nie mam w ogóle parcia na zmianę, mogę być staroświecki i niemodny :-P

Nie miałem i póki co nie mam żadnej potrzeby instalowania innych komunikatorów. A jak widać po grono moich znajomych, myślenie mają podobne. Owszem ktoś się znajdzie, kto korzysta z zamienników SMS.... Ale jest ich mały odsetek.

Mi4 / sMIUI / Tapatalk

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Popieram przedmówców! :D Po co mi tona komunikatorów jeżeli SMS wszystko załatwię lub po prostu zwykłą rozmową? Pliki? Po coś jest coś takiego jak wszelkiego rodzaju dropboxy, a jeżeli mam kogoś blisko (10-15m) to jest także Blooth :D Nie wiem, może teraz wszystko się załatwia przez messagery/whatsapp'y czy inne bajery... ja jednak preferuję rozmowę czy to tel, czy w 4 oczy :P Chyba, że jestem na PC... wtedy używam Steam do komunikowania się ze znajomymi :P Umówić się na jakąś gierkę przez Steam najłatwiej :D

Edytowane przez Numb
Opublikowano

Nieraz pracuje po 24 godziny, do tego musze dojeżdżać daleko do pracy. Rozmawiam z nią najczęściej przez WA żeby zabić czas w drodze do pracy czy też w pracy

Opublikowano

Zależy wszystko od tego, co kto woli. Jeżeli obie strony mają nielimitowane SMS czy rozmowy to czemu nie. U mnie np. mam duży pakiet internetu, a dziewczynie dałem Aero i dzięki temu używamy GG bez dodatkowych kosztów. Czasem prześle się też zdjęcia. Z innymi przez FB Lite. Wszystko zależy z kim i w jakim celu, nie jestem jakoś przywiązany (wcześniej QQ, Hangouts i inne). Jak zamieszkamy razem to pewnie zostaną tylko SMS i FB z mniej bliskimi osobami.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...