Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Brat kupił Redmi Note 10 pro i ma pewien problem, w pasku ikon który ściąga się z góry brakuje mu ikony wł/wył ,,dane mobilne,, czy ktoś coś wie?
Nigdy się nie spotkałem z takim czymś.

Poniżej zdjęcie poglądowe z mojego telefonu (mi9) dla poglądu:

EDIT: problem ten ma miejsce gdy korzystamy ze ,,starej,, wersji paska ikon, w nowej wersji ikonka danych komórkowych jest, poniżej zdjęcie:

f695d255a1ef8586b987b3631fa9e505.jpg

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

e73d5adba4988d7f2588994e084f864c.jpg

Opublikowano

A edytowałeś ustawienia tych przycisków? Może ten przycisk jest, ale ukryty. U góry jest taki kwadrat z kreską i tam są do wyboru co dodać, a co usunąć z ikon.

Opublikowano
A edytowałeś ustawienia tych przycisków? Może ten przycisk jest, ale ukryty. U góry jest taki kwadrat z kreską i tam są do wyboru co dodać, a co usunąć z ikon.
Właśnie nie ma wcale tego przycisku ,,danych komórkowych,,. Telefony Xiaomi posiadam do modelu mi4, czyli od 2014/2015 roku i pierwszy raz spotykam się z takim problemem.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, TED napisał:

Taka:

Zobacz czy są aktualizacje. Jeśli nie, zmień region. Powinna być V12.5.7.0.RKFEUXM, a potem Android 12. Może to coś naprawi.

Edytowane przez Kacper Skrzypek
Opublikowano
Zobacz czy są aktualizacje. Jeśli nie, zmień region. Powinna być V12.5.7.0.RKFEUXM, a potem Android 12. Może to coś naprawi.
Czy mam wybrać jakiś konkretny region?
Telefon przyszedł 2 dni temu, po uruchomieniu została zrobiona aktualizacja na taką jak widać na zdjęciu.

Opublikowano
Obojętnie, zazwyczaj aktualizacje pojawiają się na Szwajcarii.
Brat podesłał zrzut ekranu że na Wielkiej Brytanii ma taką aktualizację, dam znak czy pomogło

Edit; pomogło, dzięki wielkie

6d16270c4aea5c9652a681b7cfafa07b.jpg

947eed0671d6994abfdb081462107239.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...