michaal1511 Opublikowano 6 Marca 2022 Opublikowano 6 Marca 2022 Cześć, Tytuł może będzie mylił wielu z was, ale nie mam pojęcia jak inaczej określić ten problem. Może podam przykład. Mam np. otwarta aplikację Youtube n i oglądam jakiś film, robię pauzę i minimalizuje aplikację żeby sprawdzić coś np. W innej aplikacji. Wchodzą ponownie do Youtube żeby oglądać dalej, aplikacja jakby odświeża się i nagle widzę stronę główną a mojego filmu nie ma. Sytuacja występuje w różnych aplikacjach i też nie zawsze. Z czym ten problem może być związany i jak go rozwiązać? Kiedyś pomagał restart telefonu. Specyfikacja: Redmi note 8 pro Miui 12.0.6
frrancuz Opublikowano 6 Marca 2022 Opublikowano 6 Marca 2022 Zablokuj kłódką w ostatnich aplikacjach.
michaal1511 Opublikowano 6 Marca 2022 Autor Opublikowano 6 Marca 2022 Ale co I gdzie mam zablokować kłódka?
ZduneX25 Opublikowano 7 Marca 2022 Opublikowano 7 Marca 2022 Jak ma ROM global to może nie mieć funkcji blokowania w pamięci kłódką, zależy jaki ma model telefonu. Xiaomi uznaje część urządzeń jako lowmemory i tam tej opcji brakuje. Przykładowo Redmi 8 64ROM i 4RAM jest uznawane za lowmemory.
FromWP Opublikowano 7 Marca 2022 Opublikowano 7 Marca 2022 W modelach w których wywalili blokowanie kłódką nadal to można zrobić w Panelu sterowania, Przyspieszenie prędkości, blokwane aplikacje. Tam dodanie aplikacji jest równoznaczne z założeniem kłódki. 1
michaal1511 Opublikowano 7 Marca 2022 Autor Opublikowano 7 Marca 2022 (edytowane) Ok, znalazłem blokowanie aplikacji. A co w ogóle daje to blokowanie? Edytowane 7 Marca 2022 przez michaal1511
Netoper Opublikowano 8 Marca 2022 Opublikowano 8 Marca 2022 Miui nie ubija wtedy apki, jest ona zablokowana w pamięci.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi