Kacper Skrzypek Posted March 3, 2022 Author Share Posted March 3, 2022 Możesz, ale tylko z czyszczeniem danych (TWRP ma zaszyfrowaną pamięć). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bossza Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 (edited) Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć, o co chodzi z tym, że tu mamy wersję 13.0.3.0, ale równie dobrze jest też wersja 22.3.16, którą też mogę wgrać na swojego poco? one się czymś różnią? Byłbym wdzięczny za odpowiedz. Edited March 20, 2022 by bossza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 W tytule tego tematu jest opisane co to za wersja, teraz doczytaj co jest napisane przy wersji o którą pytasz.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 20, 2022 Author Share Posted March 20, 2022 Nie bez powodu jest o tym artykuł. https://miuipolska.pl/wersje-miui-numery-oznaczenia/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bossza Posted March 21, 2022 Share Posted March 21, 2022 Dzieki panowie, jako nowy użytkownik i posiadacz xiaomi zaczynam rozumieć troszkę wiecej ocb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomequ123456 Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 Xiaomi wstrzymało aktualizacje do POCO F3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marciniozo Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 Zakładając, że masz telefon z wolnego rynku a nie od operatora to powinna być. Jeżeli nie to zmień region na np. Szwajcaria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomequ123456 Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 Nie no, chodzi mi o wersje stabilne, ostatnia aktualizacja była w styczniu 13.0.3.0, od tego czasu nic się tu nie pojawiło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 5, 2022 Author Share Posted April 5, 2022 Na razie nic nowego nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisapl Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Czy ktoś ma też problem w tej wersji, że część SMS nie przychodzi? Zupełnie losowo niektóre, przychodzą inne nie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojted Posted April 13, 2022 Share Posted April 13, 2022 Działa wam instalacja czcionek w aplikacji motywy? Bo u mnie wyskakuje błądWysłane z mojego M2012K11AC przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 Próbowałeś zmienić region?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojted Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 @Netoper Zmieniałem region na Indie i na Szwajcarię ale nic to nie dało. Taki sam błąd.Wysłane z mojego M2012K11AC przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 A wyczyszczenie danych i pamięci podręcznej w apce motywów?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojted Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 @Netoper To był mój pierwszy pomysł. Robiłem to.Właśnie wyczyściłem jeszcze raz dane aplikacji i instalacja czcionek ruszyła. Dziwne to bo wcześniej robiłem to dwa razy i nic. Ale grunt, że wreszcie działa. Dzięki za pomoc.Wysłane z mojego M2012K11AC przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomequ123456 Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 W dniu 9.04.2022 o 13:18, kisapl napisał: Czy ktoś ma też problem w tej wersji, że część SMS nie przychodzi? Zupełnie losowo niektóre, przychodzą inne nie. Kurde, ja mam, wcześniej nie ogarnąłem, ale teraz rzeczywiście. Jak seryjne SMSy, czyli ktoś mi wysyła na przykład 3-4 z rzędu to jeden nie dochodzi często. Link to comment Share on other sites More sharing options...
navarre Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 Puściłem aktualizację i pogubiło mi aplikacje przypisane do danego typu linków. Vanced, messenger, wykop, reddit. Czyściłam dane aplikacji, przeinstalowałem chrome. W opcjach jest zaznaczone dla tych alokacji zawsze pytaj, ale próbowałem pozostałych opcji. Zainstalowany YouTube otworzył się normalnie z pytaniem czy otworzyć w aplikacji, a inne aplikacje nawet nie pytają (vanced nie było w monicie o potwierdzenie aplikacji) Dlatego myślałem że to chrome, i go wyrzuciłem, ale nie pomogło. Jakieś pomysły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts