Krzysztof_eM Opublikowano 8 Stycznia 2022 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Witam, Obudziłem się dzisiaj z telefonem który wpadł w bootloop. Telefon co chwile próbuje się włączyć jednak zatrzymuje się na etapie MI Powered by android. Próbowałem wejść w recovery ale po przytrzymaniu przycisków Power i vol+ nic się nie dzieje. Kombinacja klawiszy power, vol+, vol- sprawia tylko ze telefon próbuje uruchomić się ponownie. Jedyne co mogę teraz zrobić to uruchomić tryb FASTBOOT. Próbowałem przez MiFlasha wgrać Rooma ze strony miuidownload a dokładnie ★ Xiaomi Mi 9 Latest Global Stable Version Fastboot File Download. Po około 10minutach wyskoczył komunikat I dalej nie wiem co robić. Ma ktoś jakiś pomysł jak odratować telefon ?
Krzysztof_eM Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2022 Próbowałem z kolejnym flashem i nic
widmo1980 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Piszesz w dziale mi9, więc rozumiem że masz mi9 ? Bo przy Twoim profilu widnieje mi9T a to zupełnie inny telefon.
FromWP Opublikowano 8 Stycznia 2022 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Wgrywa rom dla Mi9T. Na pierwszym zrzucie wisi MiFlash (brak odpowiedzi). Na drugim komunikat że wgrywany image nie do tego modelu.
Krzysztof_eM Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2022 Panowie przepraszam za zamieszanie. Przenosze temat do działu mi9t
widmo1980 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Opublikowano 8 Stycznia 2022 (edytowane) No teraz to wybierz odpowiedni rom i powinno śmigać Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Stycznia 2022 przez widmo1980
Adam Błażejewski Opublikowano 9 Stycznia 2022 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi