Cimel Opublikowano 29 Grudnia 2021 Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) Witam, po aktualizacji mojego MI11 do wersji rozwojowej MIUI 12 (wersja 21.12.8) pojawił się problem z pobieraniem załączników z wiadomości w aplikacji Gmaila. Aplikacja ma nadane wszystkie uprawnienia, mimo to po kliknięciu na załącznik pojawia się komunikat "Nie udało się pobrać załącznika. Spróbuj jeszcze raz". Ma może ktoś jakieś pojęcie jak rozwiązać ten problem ? Dodam, że problem nie występuje na innych klientach pocztowych, tylko na tej konkretnej aplikacji. Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 29 Grudnia 2021 przez Cimel
FromWP Opublikowano 29 Grudnia 2021 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Nie wiem co i gdzie Xiaomi zepsuło, ale ten problem występuje na wielu modelach, na Androidzie 11 też. Na Mi9Lite tak mam i nie potrafię naprawić. Na 11Lite5GNE działa prawidłowo.
orzeszpole Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 czy ktoś ma jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu? u mnie na Mi 11i, Miui14 Android 13 problem występuje nadal...
Bar.Tek Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Opublikowano 12 Kwietnia 2023 Kiedyś był taki problem po której czystej instalacji MIUI. wtedy pomagał restart do ustawień fabrycznych lub format data. Ale stracisz wszystkie dane.
Rekomendowane odpowiedzi