kamilek9491100 Posted November 19, 2021 Share Posted November 19, 2021 Cześć Mam problem z moim Mi Boxem włączyłem HDMI CEC i normalnie moge sterowac miboxem pilotem od telewizora. Gdy wyłącze telewizor wyłącza się także Mibox. Po włączeniu telewizora pilotem już to połączenie nie działa i musze boxa włączyć piotem z Mibox. Pomożecie jak to rozwiązać. Telewizor Philips Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 19, 2021 Share Posted November 19, 2021 U mnie (kilkuletni LG bez Smart) jest tak samo. Ale jak wszystko jest wyłączone to włączam boxa i wtedy odpala się też tv.Mi Note 10 Lite Link to comment Share on other sites More sharing options...
langolier Posted November 19, 2021 Share Posted November 19, 2021 Cześć Mam problem z moim Mi Boxem włączyłem HDMI CEC i normalnie moge sterowac miboxem pilotem od telewizora. Gdy wyłącze telewizor wyłącza się także Mibox. Po włączeniu telewizora pilotem już to połączenie nie działa i musze boxa włączyć piotem z Mibox. Pomożecie jak to rozwiązać. Telewizor PhilipsJa używam HDMI CEC inaczej: włączając MiBox włączam telewizor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi1 Posted November 20, 2021 Share Posted November 20, 2021 A ja mam patent, przynajmniej działa u mnie. Jak włączę MiBoxa to włącza mi się telewizor ale nie mogę nim sterować pilotem od tv. Wtedy na pilocie do tv przełączam na inne łącze hdmi i z powrotem na hdmi gdzie podłączony jest mibox i wszystko hula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts