mrosi Posted November 16, 2021 Share Posted November 16, 2021 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Xiaomi Mi 9 Lite / Mi CC 9 (nazwa kodowa: pyxis). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_MI9LiteMICC9_V12.5.5.0.RFCCNXM_v12-11.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZForum Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) W stosunku do poprzednika, jakoś nie widzę dużych zmian... Aktualizacja, magisk bez problemów. Większe "lagi" przy ikonach górnej belki (Dane mogilne, Wi-fi) - powiadomienia i centrum funkcji. Przy połączeniu z bluetooth nie wygasza ekranu podczas trwania rozmowy. Ale jest też pozytyw, można zmienić domyślny dzwonek i zmiana działa. Edited January 9, 2022 by ZForum Link to comment Share on other sites More sharing options...
outvec Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Witam, które TWRP aby zaktualizować z androida „9” MIUI by xiaomi.eu 11.3.3.0 PFCCNXM do najnowszej??? Bo w linku jest z 5 sztuk, jakoś konkretnie nie podpisane pod jaką są wersję itp... a nie chciałbym uceglić:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Prawdopodobnie (choć musieliby się tu wypowiedziec posiadacze tego modelu) każde z nich będzie dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZForum Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 https://eu.dl.twrp.me/pyxis/ Mam 3.6.0 najnowsze i działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts