Nagalek Opublikowano 6 Listopada 2021 Opublikowano 6 Listopada 2021 Witam Wszystkich. Czy istnieje jakiś sposób na wyłączenie dźwięku po naładowaniu telefonu. Jest on irytujący szczególnie w nocy kiedy telefon podłączony do ładowarki zostanie już naładowany. Proces przypominania trwa tak długo aż do momentu odłączenia ładowarki.
Adam Błażejewski Opublikowano 6 Listopada 2021 Opublikowano 6 Listopada 2021 W ustawieniach systemu, na oficjalnym sofcie, nie ma takiej możliwości.
brawo Opublikowano 8 Listopada 2021 Opublikowano 8 Listopada 2021 Ja nie mam i nie miałem takie dźwięku.
FromWP Opublikowano 8 Listopada 2021 Opublikowano 8 Listopada 2021 (edytowane) @Nagalek Nie spotkałem się z czymś takim. Jest jedynie dźwięk przy podłączeniu ładowarki. Nie doinstalowałeś przypadkiem jakiegoś programu do monitorowania baterii? Edytowane 8 Listopada 2021 przez FromWP
pawel188 Opublikowano 8 Listopada 2021 Opublikowano 8 Listopada 2021 tez nie mam takiego dźwięku ale czasem w trakcie ładowania potrafi pojawić się znowu dźwięk podłączenia ładowania
Rekomendowane odpowiedzi