rafixpo Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Witam mam następujący problem. Posiadam redmi 9a zaktualizowany fiirmware to miui 12.5.1.0.RJCEUXM . Nie mam problemów z obsługą telefonu, gdyż jestem po technikum informatycznym i bardzo duzo czasu spedzam w internecie Ina tematy IT i nietylko . Telefon xiaomi mam od lipca i wszysto grało, jednak niedawno pojawiły się problemy z wysyłaniem mms.. wcześniej wszystko było ok. mam aplikacje wiadomości google , gdy chce do sms dołączyć np zdjęcie i wysłać, pojawia się komunikat " nie udało się wysłać , spróbuj ponownie lub anuluj" . konfiguracje apn mam prawidłową, ustawienia sieci komórkowych oraz dane komórkowe włączone, niedawno aktualizowała mi się aplikacja wiadomości . Co może być problemem ? odinstalowywałem aktualizacje aplikacji do sms, usuwałem dane z pamieci podręcznej, nic nie pomaga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dybek0 Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Dzieje się tak z każdym zdjęciem? Bo może chodzi o rozmiar pliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 W Play? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos81kk Posted September 28, 2022 Share Posted September 28, 2022 W Play musisz w apce wiadomości jak nie chce wysłać wybierasz SIM który chcesz użyć i wtedy wysyła ja tak mamWysłane z mojego M2012K11AG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts