Kolczyk1981 Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 Witam, w moim przypadku jest taka sytuacja że nie mogę wejść w ustawienia czcionki ponieważ wyrzuca mnie z automatu Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka
Bar.Tek Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 A coś więcej? W jakiej sytuacji tak się stało? Może na początek wyczyść dane aplikacji ustawienia, zrób wipe cache, przeinstaluj system?
Kolczyk1981 Opublikowano 4 Października 2021 Autor Opublikowano 4 Października 2021 @Bar.Tek sytuacja wygląda w ten sposób że chciałem zmienić sobie czcionkę w telefonie i kiedy wszedłem w ustawienia wyświetlacza a następuje do czcionki to po prostu wyrzuca mnie z tych ustawień. Jeżeli chodzi o wipe cache to nie będę grzebał nic aż do następnej aktualizacji może się naprawi podczas nowej wersji Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka
Bar.Tek Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 Może to być też wina romu. Zrobienie wipe cache w recovery niczym nie grozi.
Kacper Skrzypek Opublikowano 5 Października 2021 Opublikowano 5 Października 2021 (edytowane) Fajnie byłoby też wiedzieć jaki ROM, bo nie podałeś informacji. A jeśli jest informacja że apka została zatrzymana to pod tą informacją jest przycisk Pokaż podsumowanie lub podobny. Wyślij zrzut ekranu z niego. Edytowane 5 Października 2021 przez Kacper Skrzypek
Rekomendowane odpowiedzi