Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam taki dziwny problem,gdy podłączę tel do ładowarki (zamiennik od xfs) to zaświeca sie dioda ładowania i po kilku sekundach gaśnie.ikonka ładowania jest widoczna na pasku ale telefon sie nie ładuje. Dodam jeszcze że początku myślałem źe to wina kabla lecz przez powerbanka normalnie ładuje.

Edytowane przez Fidjashpl
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Mam tylko tą z xfs (nie miałem nigdy telefonu mi) i tej chciałem używać ale dzieje się tak jak pisałem wyżej.

Specyfikacja(bo zdj nie mogę wkleić)

Adapter power

Model:a70-502000

Input:100-240v~50/60hz 0.5A max.

Output:5v…2.0A

Made in china

AKTUALIZACJA:

2dd7f0bc495d2c3482a7a6bc5e730446.jpg6d341c978a20ef93a095f7b9d536e951.jpg

Nie mam pomysłu jak sformułować pytanie do xfs i czy wgl jest sens.ładowarka chyba nie ma tego quick charge.

Opublikowano (edytowane)

Odkryłem że ładowarka raz na kilkanaśnie/kilkadziesiąt prób załapie i ładuje tel. Może to wina softu? To nie jestem w stanie określić gdyż narazie miałem tylko 2 wersje i na obu to samo.

Opublikowano

Jeżeli przez kabel od ładowarki podłączasz powerbank i ładowanie działa poprawnie, to ewidentnie problem leży po stronie ładowarki. Ja dodam tylko że mam taką samą i działa poprawnie.

Opublikowano (edytowane)

Odpisali ,,you can try the reclamation process.,, i żeby im do brna wysłać..O dziwo ta ładowarka powerbanka ładuje bez problemu tylko z tel ma problem(więc myślę że reklamacji i tak mi nie uznają).@Acid co o tym myślisz?.

Na razie tel ładuje starą ładowarką z htc hd2 (szkoda że 1 A) i myślę żeby kupić to klik myślicie że orginał?

Lub jeszcze to klik2

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj przyszła do mnie ładowarka klik i na niej się tel ładuje normalnie :)

Ładowarka oryginalna, sprawdzone tutaj: /kliknij aby sprawdzić.

Szkoda tylko że xfs nie wysłał mi 2, tylko chcieli na reklamacje dawać ;/ (drożej by wyszło wysłać na gwarancje)

Problem rozwiązany, informacja podana dla potomnych.

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...