rejstracje Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 Kupilem w ostatniej promocji amazfit stratos + jest to moj pierwszy smartwatch wiec mam pytanie w sprawie gps.Gdy wybieram np. Spacer to powinien mi zapamietac trase? Abym pozniej mogl ja zobaczyć w apk. zeep? Bo mam cos takiego jak na zdjeciu . Ktos mi moze wytlumaczyc po co tam jest ten gps ? Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 Widać po ikonce baterii, ze masz oszczędzanie baterii, co równa się wyłączeniu lokalizacji. Wyłącz oszczędzanie i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rejstracje Posted September 26, 2021 Author Share Posted September 26, 2021 Widać po ikonce baterii, ze masz oszczędzanie baterii, co równa się wyłączeniu lokalizacji. Wyłącz oszczędzanie i tyle.Oszczednosc bateri jest w telefonie , ja mowie o zegarku co ma działać sam a nie jak mi band Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted September 26, 2021 Share Posted September 26, 2021 9 minut temu, rejstracje napisał: ja mowie o zegarku co ma działać sam a nie jak mi band Ma działać sam jak uruchomisz trening z poziomu zegarka. Jak uruchamiasz z aplikacji to korzysta z gps w telefonie, a nie zegarku. Nie da sie tego zmienić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts