noisxy Opublikowano 25 Września 2021 Opublikowano 25 Września 2021 Hej, mam RN9PRO. Dzisiaj chciałem pobrać netflixa z google play, wpisuje jak zawsze i aplikacji nie ma. Według Google Play nie jest kompatybilna z tym urządzeniem. Ma ktoś jakiś podobny przypadek, albo sposób jak to naprawić? xiaomi.eu 12.0.3 android 10.
Kacper Skrzypek Opublikowano 25 Września 2021 Opublikowano 25 Września 2021 Być może to pokłosie ostatnich problemów z SafetyNet, trudno powiedzieć. Zainstaluj z apkmirror póki co.
wpr Opublikowano 26 Września 2021 Opublikowano 26 Września 2021 U mnie nie ma problemów, mogę normalnie oglądać.
noisxy Opublikowano 26 Września 2021 Autor Opublikowano 26 Września 2021 Nigdy nie miałem problemu. Zawsze wchodziłem w sklep Play i był. (Oglądać, a umieć pobrać z sklepu to różnica). Teraz magicznie zniknął. Nie używam magiska, ukrywania ani nic podobnego. Zwykły xiaomi.eu
wpr Opublikowano 26 Września 2021 Opublikowano 26 Września 2021 Godzinę temu, WD40 napisał: Widzisz go w sklepie Play? Używasz magiska do ukrywania odblokowanego BL? Jeżeli to pytanie do mnie, to tak widzę w sklepie, ostatnio była aktualizacja też bez problemu. Nie, nie używam Magiska.
Netoper Opublikowano 26 Września 2021 Opublikowano 26 Września 2021 Jeśli jest zainstalowany już w fonie no to będzie widoczny i w sklepie.Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka
noisxy Opublikowano 26 Września 2021 Autor Opublikowano 26 Września 2021 No tak jak mówię, ja nie mam. Miałem na tym systemie zainstalowany, lecz jakiś czas temu go odinstalowałem. Dzisiaj chciałem pobrać, nie ma. Pobiore z apkmirror.
klogier Opublikowano 26 Września 2021 Opublikowano 26 Września 2021 Po zainstalowaniu 12.5 miuipolska na mi 10T pro miałem tak samo. Sytuację uratował magisk oraz zamiana wykrywania telefonu poprzez plugin magisk hideprops config na Pixel 3a. Oczywiście ukrycie roota przed Google PlayWysłane z mojego Pixel 3a przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi