Poohacz79 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) Cześć. Problem jak w temacie. Na ekranie telefonu pojawiają się wszystkie powiadomienia ale nie które aplikacje jak np: gmail, usługi Google bez powiadomienia dźwiękowego. Wszystkie opcje powiadomień włączone. Zakładanie kłódek, brak oszczędzania baterii i dostępy do powiadomień nie pomagają. MIUI Global 12.5.3 Miał ktoś podobny problem? Komuś udało się go rozwiązać? Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez Poohacz79
Poohacz79 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Po przejściu na Xiaomi.eu jest to samo. Może to problem aplikacji Gmail? Na innych klientach poczty wszystko działa jak należy.
piterchmiel1 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Jeśli dotyczy to Google i Gmail to sprawdź w ustawieniach Gmail. Ja przykładowo wyłączyłem dźwięk Gmail celowo właśnie w ustawieniach
Thomas_Anderson Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Potwierdzam to samo. Brak powiadomień z Gmaila pomimo ustawionych dźwięków w ustawieniach aplikacji. Zainstalowana najnowsza beta miui polskaWysłane z mojego Mi Note 10 przy użyciu Tapatalka
radier Opublikowano 4 Września 2021 Opublikowano 4 Września 2021 U mnie też problem z Gmail od kilku tygodni. Czasem dźwięk działa, ale to święto.
Poohacz79 Opublikowano 5 Września 2021 Autor Opublikowano 5 Września 2021 Dokładnie. Działa losowo. Pozostaje poczekać na aktualizację
Rekomendowane odpowiedzi