Adulek Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) Cześć, na moim Mi 11 mam zainstalowane TWRP i MIUI 12 Polska 12.5.10.0.RKBCNXM - Android 11. Chciałbym przetestować oficjalną betę Androida 12, ale pojawił się problem z MiFlash. Program prawidłowo wykrywa telefon, ale po wskazaniu paczki z romem z tego poradnika i kliknięciu w "flash" od razu pojawia się komunikat "flash done", a soft się nie wgrywa. Macie może pomysł jak to rozwiązać? Edytowane 13 Sierpnia 2021 przez Adulek
Kacper Skrzypek Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Czy rozpakowałeś paczkę z ROMem?
ZduneX25 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Usuń to w menu konfiguracji: dodatkowo ścieżka do romu nie może zawierać żadnej spacji.
Antyhaker Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Jest sens to teraz wgrywać? Lada moment powinno wyjść coś nowego, a ta wersja ma kilka miesięcy.
Adulek Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Z braku pomysłu odpaliłem Miflash na innym komputerze i wszystko poszło normalnie. Xiaomi udostępnia paczkę z Android 12 beta 1, natomiast ostatnio pojawiła się beta 4. Nie udało mi się w żaden sposób zaktualizować systemu do nowszej wersji, więc po kilku godzinach wróciłem do MIUI 12.5.10.0. 😉
ZduneX25 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Może masz ryzena? CPU od AMD wymagają zmian w rejestrze by poprawie wykrywały fastboot. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Antyhaker Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 19 godzin temu, Adulek napisał: Xiaomi udostępnia paczkę z Android 12 beta 1, natomiast ostatnio pojawiła się beta 4. Nie udało mi się w żaden sposób zaktualizować systemu do nowszej wersji, więc po kilku godzinach wróciłem do MIUI 12.5.10.0. 😉 Dokładnie o tym pisałem. Nic nowszego niż BETA 1 nie wyszło od Xiaomi, dlatego nie mogłeś go zaktualizować
Rekomendowane odpowiedzi