SphunaR Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Cześć, mam taki problem, że przy próbie zrobienia zdjęcia, pobrania apki ze sklepu, pobrania czegokolwiek z przeglądarki czy WhatsAppa pojawia się komunikat, że pamięć pełna. W ustawieniach, po wejściu w informacje mam wolne jeszcze 64GB. O co chodzi, jak to naprawić?
SphunaR Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Wszystkie aplikacje by straciły dostęp do pamięci? Sprawdzę jak wrócę do domu. Dzięki!
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Masz sklonowaną jakąś aplikację? Było z tym mnóstwo problemów gdy własnie było włączone albo klonowanie aplikacji, albo drugi profil.
Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Tak, ale objawy przedstawione w poście wskazują właśnie na coś typu klonowanie aplikacji/drugi profil. Szczególnie na Androidzie 11 była z tym masa problemów. Zobaczymy, niech odpisze.
SphunaR Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) OK. Więc sytuacja wygląda tak: nie ma aktywnego drugiego profilu, żadnego klonowania ani nic. Karty pamięci w telefonie nie ma. Przy próbie zrobienia screenshota pojawia się komunikat: "za mało miejsca na nowe zrzuty ekranu". Po zrobieniu zdjęcia jest "pstryk", zdjęcia nie ma w galerii ani nie pojawia się żaden komunikat. Gdy ktoś wyśle np. zdjęcie na WhatsApp to nie mogę go otworzyć, bo mam komunikat "brak pamięci w urządzeniu". W telefonie zainstalowany global MIUI 12.0.1 i nie ma żadnych aktualizacji. Uprawnienia do pamięci mają wszystkie aplikacje. Zmieniałem nazwę DCIM na DCIM2. Po tej operacji katalog DCIM tworzy się na nowo i jest pusty. Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez SphunaR
SphunaR Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Jest 11. Innej opcji niż przywrócenie ustawień fabrycznych nie będzie? Mam to w planie jako ostateczność.
Rekomendowane odpowiedzi