raver1509 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 (edytowane) Po południu telefon uznał, że wejdzie w boot loop (zawiesza się na napisie redmi i próbuje się zbootować od nowa). Pooglądałem na yt poradniki dot. fast boota, ale wyskakuje błąd (not allowed in locked state co pewnie oznacza, że nie miałem odblokowanego bootloadera). W tej sytuacji zostaje mi jedynie oficjalny serwis xiaomi tak? P.S. Pozwoliłem mu się wyładować ale po podłączeniu dalej to samo. Edytowane 7 Sierpnia 2021 przez raver1509
Kacper Skrzypek Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Jesteś w stanie wejść w recovery? (Vol+ i power)
raver1509 Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Mam wrażenie, że jest wtedy dłuższa przerwa pomiędzy próbami bootowania, ale nic poza tym. Telefon jakimś cudem ożył. Ale mi serce spadło z serce. Bo w ogóle fastboot na początku włączał się na pare sekund a potem samoistnie wyłączął. Po raz pierwszy włączyłem go na stałe. Myśle ooo. Potem go wyłączam i smartfon normalnie wstał. Dziękuje za pomoc.
ZduneX25 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi