Skocz do zawartości

Miui 12.0.10 xiaomi redmi 9 note brak dzwonków w e-mail

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry . Jak w temacie . Telefon kupiłem tydzień temu wszystko pięknie działało (dzwonki na e-mail też ) aż przyszła aktualizacja i.....dzwonków na e-mail nie ma . Kupiłem wtedy dwa telefony z drugim taka sama sytuacja , działało do momentu  kiedy się nie zaktualizowało . W opcjach wygląda na to że jest ok . 

Opublikowano

To oznacza, że po prostu przyszła aktualizacja albo romu albo aplikacji email jaką używasz i tej opcji nie ma. Zmiana jak widać jest po stronie twórców aplikacji.

Opublikowano

Od tej strony wszystko sprawdziłem , są tam włączone dzwonki i wibracje , z tej takiej prostej strony wszystko sprawdziłem , najpierw poszukałem w necie ale nic nie pomaga . Myślę że wgranie nowego softu rozwiązało by sprawę (w  tej wersji nie ma też nagrywania rozmów ) ale to na razie nie wchodzi w grę gdyż telefon jest nowy . Jeśli masz coś jeszcze to proszę . Pozdrawiam .

To też zrobiłem już wcześniej i kicha .......

3 minuty temu, ZduneX25 napisał:

Możesz też odinstalować ostatnią aktualizację i wtedy już powinno być cacy, oczywiście jeżeli mówimy o aktualizacji aplikacji, nie systemu.

To też zrobiłem już wcześniej i kicha .......

Opublikowano

Gmail . Dzwonki dzwoniły i pokazywał się monity na ekranie . Teraz cicho i ciemno . Dzwonki  powiadamiania : telefonu , messenger . whatsApp działają tylko e mail głuchy i ślepy .

Opublikowano

to ja już nie wiem . Bardzo dziękuję że poświęciłeś mi czas dziękuję i pozdrawiam .

Hymmmm. Nie wiem co ale coś pomogło . Dzwonki i powiadomienia na g-mail znowu działają . ☺️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...