Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Dzień dobry . Jak w temacie . Telefon kupiłem tydzień temu wszystko pięknie działało (dzwonki na e-mail też ) aż przyszła aktualizacja i.....dzwonków na e-mail nie ma . Kupiłem wtedy dwa telefony z drugim taka sama sytuacja , działało do momentu kiedy się nie zaktualizowało . W opcjach wygląda na to że jest ok .
Acid Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 To oznacza, że po prostu przyszła aktualizacja albo romu albo aplikacji email jaką używasz i tej opcji nie ma. Zmiana jak widać jest po stronie twórców aplikacji.
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Super dziękuję . Wiesz może co z tym zrobić .
Kacper Skrzypek Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Spróbuj wyczyścić dane aplikacji, z której korzystasz do maili. Może po aktualizacji coś w niej się popsuło.
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 dzięki Przykro mi ale nie zadziałało .
Kacper Skrzypek Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 W ustawieniach tejże aplikacji, w menu Powiadomienia masz zaznaczone opcje dot. dźwięku? Tam może być kilka kategorii powiadomień, sprawdź każdą.
ZduneX25 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Możesz też odinstalować ostatnią aktualizację i wtedy już powinno być cacy, oczywiście jeżeli mówimy o aktualizacji aplikacji, nie systemu.
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Od tej strony wszystko sprawdziłem , są tam włączone dzwonki i wibracje , z tej takiej prostej strony wszystko sprawdziłem , najpierw poszukałem w necie ale nic nie pomaga . Myślę że wgranie nowego softu rozwiązało by sprawę (w tej wersji nie ma też nagrywania rozmów ) ale to na razie nie wchodzi w grę gdyż telefon jest nowy . Jeśli masz coś jeszcze to proszę . Pozdrawiam . To też zrobiłem już wcześniej i kicha ....... 3 minuty temu, ZduneX25 napisał: Możesz też odinstalować ostatnią aktualizację i wtedy już powinno być cacy, oczywiście jeżeli mówimy o aktualizacji aplikacji, nie systemu. To też zrobiłem już wcześniej i kicha .......
Kacper Skrzypek Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 A o jakiej aplikacji w ogóle mówimy? Zobaczę czy u mnie idą dzwonki.
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Gmail . Dzwonki dzwoniły i pokazywał się monity na ekranie . Teraz cicho i ciemno . Dzwonki powiadamiania : telefonu , messenger . whatsApp działają tylko e mail głuchy i ślepy .
Kacper Skrzypek Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Sprawdziłem przed momentem, mam i powiadomienia, i dźwięk.
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 to ja już nie wiem . Bardzo dziękuję że poświęciłeś mi czas dziękuję i pozdrawiam . Hymmmm. Nie wiem co ale coś pomogło . Dzwonki i powiadomienia na g-mail znowu działają . ☺️
ZduneX25 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi