magg Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 (edited) Szumnie zapowiadany MIUI12 m.in. z nowymi animacjami ikon...a tu d*pa. Pierwsza aktualizacja, druga aktualizacja, trzecia aktualizacja i... ostatnia 12.5.1 i nadal animacji ikon brak. Zabawy z suwakiem wl/wył nie pomagają. Czy to przypadłość mojego telefonu czy animacji na mi note 10 sd730g nie ma i nie będzie. O tym, że aktualizacji do Androida 12 nie będzie raczej nie jest zaskoczeniem i nie ma szans na zmianę decyzji xiaomi? Edited July 22, 2021 by magg
ZduneX25 Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Który masz motyw, bo tylko jeden z trzech domyślnych ma animowane ikony?Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
magg Posted July 22, 2021 Author Posted July 22, 2021 (edited) 8 godzin temu, ZduneX25 napisał: Który masz motyw, bo tylko jeden z trzech domyślnych ma animowane ikony? Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Mam dwa domyślne. Używam klasycznego, nie "bez ograniczeń". Znalazłem jeszcze jedna niedorobke, w ustawieniach dźwięku mam tylko powiadomienia, alarm I dzwonek. A gdzie ustawienie "wydarzenia"? Mam wrażenie, że system jest okrojony z wielu funkcji, brak atmos choć miał być i innych ustawień dźwięku. Na materiałach widać ogrom nowych funkcjonalności ale na mi note 10 ich brak. Dźwięku HD także nie mogę ustawić, nie wiem, może działa przez złącze mini jack, nie sprawdzałem. Ponoć można usunąć stockowe aplikacje. Jeśli tak, to jak do jasnej ciasnej mam usunąć tego cholernego YouTube'a? Edited July 22, 2021 by magg
Recommended Posts