zdoneko Opublikowano 17 Lipca 2021 Opublikowano 17 Lipca 2021 Cześć, mam problem z synchronizacją pogody z telefonem na tym zegarku, lokalizacje udostępniona, synchronizacja od nowa zegarek z telefonem nie pomogła. Wie ktoś jak to naprawić i jest w stanie pomóc ?
wozaw Opublikowano 7 Grudnia 2021 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Hej. Podpinam się pod temat. Mi pogodę znajduję o 30km oddaloną ode mnie. Lokalizacja włączona. Ktoś coś?
ZduneX25 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Jedna z bolączek apki Zepp, mniejsza miasteczka czy wsie podpina pod najbliższe większe miasto.
mars28 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zepp przecież nie obsługuje MiWatch'a. Albo ja o czymś nie wiem. Z25: prawda, rozpędziłem się, chociaż bardzo możliwe, że system pogodowy działa na identycznej zasadzie
POMEN Opublikowano 15 Marca 2022 Opublikowano 15 Marca 2022 Tyle czasu i nikt nie znalazł rozwiązania ?
Netoper Opublikowano 15 Marca 2022 Opublikowano 15 Marca 2022 Zapewne przez tyle czasu autor sobie poradził z problem skoro nie ciągnie tematu, a że ludzkość jest leniwa to nie poinformował.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi