Skocz do zawartości

Problem z aplikacja aktualizacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam mam zainstalowaną wersje  v125 4 0 rkacnxm  chciałem zainstalować nowa wersje xiaomi.eu_multi_MI11Pro_MI11Ultra_V12.5.7.0.RKACNXM_v12-11 niestety aplikacja do aktualizacji potrafi pobrać nowy rom przez otg ale w monecie weryfikacji i instalacji gdzie trzeba wcisnąć przycisk "tak" niestety nie można go przycisnąć anuluj owszem działa ale tak nie i siedzę i mecze się z tym

Jeśli ktoś morze pomóc będę wdzięczny

próbowałem zaktualizować za pomocą tego wątku ale poległem https://miuipolska.pl/pobierz-twrp/ bo niestety nie ma tej partycji bo telefon nie ma partycji recovery

Edytowane przez taba19
Opublikowano

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

Ty umiesz pisać po polsku? Czy w szkołę rzucałeś kamieniami? Poza tytułem, popraw tekst, bo się tego czytać nie da...

Opublikowano

W podlinkowanym przez Ciebie linku jest dokładnie określone, co należy zrobić w przypadku, gdy partycji recovery nie ma. Kilka ostatnich akapitów.

image.png

Co do problemu z updaterem - próbujemy go rozwiązać, póki co robisz tak jak wyżej. To trzeba zrobić jednorazowo, potem już wystarczy uruchamiać TWRP z przycisków (vol+ i power).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...