Faforus Opublikowano 10 Maja 2021 Opublikowano 10 Maja 2021 Wymieniłem baterię na 24 Ah i zostałem z oryginalną Orientujecie się co z nią mogę zrobić? Czy ktoś takie rzeczy skupuje? Bo tak to będzie tylko siedziała w piwnicy. Używana tylko kilka razy przed wyminą.
brawo Opublikowano 10 Maja 2021 Opublikowano 10 Maja 2021 Oddaj za darmo komuś. Niech nie siedzi w piwnicy.
Battery_Saver Opublikowano 10 Maja 2021 Opublikowano 10 Maja 2021 bez problemu sprzedasz na allegro czy olx
Faforus Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Opublikowano 10 Maja 2021 Jakieś sugestie ile to jest warte? 8 hours ago, brawo said: Oddaj za darmo komuś. Niech nie siedzi w piwnicy. Dzięki brawo. Czy te twoje 468 posty to same takie teksty? Bo z tego co widzę to tylko ludzi irytujesz na tym forum. 1
Tidnes Opublikowano 10 Maja 2021 Opublikowano 10 Maja 2021 3 godziny temu, Faforus napisał: Jakieś sugestie ile to jest warte? Popatrz po ile „chodzą” na olx, allegro. Wyczuj rynek. 3 godziny temu, brawo napisał: A co ja takiego dziwnego napisałem? Nic na temat i tyle.
Rekomendowane odpowiedzi