arturm42 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Witam, napotkałem dziś następujący problem. Telefon w ciągu nocy rozładował mi się całkowicie do zera, a idąc spać bateria miała około 50%, na wykresie zużycia baterii wygląda to bardzo niepokojąco (screenshot załączony). Telefon jest stosunkowo nowy, używam go zaledwie od miesiąca. Jeszcze się nie zdarzyło by rozładował się tak szybko jak przedstawione jest to na wykresie.
brawo Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 I nie widzisz dlaczego i co zjadło baterie?
arturm42 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2021 nic co mogłoby ją zjeść w takim tempie nie było wączone, szczególnie w środku nocy
FromWP Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Dziwnie ten wykres wygląda. Na zielono niby ładowanie, a bateria leci prawie pionowo w dół. Ten spadek powinien być na czerwono, jako nadmierne zużycie.
Bartosz Dylewski Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 Dziwnie wygląda wykres, bo według wykresu rozładowywał się podczas ładowania. Spróbuj odinstalować YouTube na jeden dzień i sprawdź czy problem nadal występuje, dla mnie ta aplikacja jest całym winowajcą.
chmiel75 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Ja miałem podobnie w mi9. Wymiana baterii nic nie pomogła. Tel potrafił rozładować się z prędkością 1%/sec. 40% baterii leciało w niecałą minutę... Jakieś wnioski wysnuliście?
Skipperosek Opublikowano 18 Listopada 2021 Opublikowano 18 Listopada 2021 Mam prawie identyczny problem chociaż nie dzieje się to przy ładowaniu. Telefon też stosunkowo nowy. W pewnym momencie bez powodu telefon nagle spada w tempie właśnie jak kolega wyżej napisał 1%/sec. Znajomy który miał ten sam telefon twierdził że ten telefon tak ma i to wina ROMU chociaż tutaj koledzy pisali że to nieprawda. Na daną chwilę zamowilem nową baterię. Jeżeli pomoże dam znać.
Naitsabes5555 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Miałem podobnie, przy zablokowanym ekranie w kilka minut bateria całkowicie się rozładowywała. Pobrałem na nowo aktualizacje MIUI i ja zainstalowałem. Pomogło! Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi