Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,  napotkałem dziś następujący problem. Telefon w ciągu nocy rozładował mi się całkowicie do zera, a idąc spać bateria miała około 50%, na wykresie zużycia baterii wygląda to bardzo niepokojąco (screenshot załączony). Telefon jest stosunkowo nowy, używam go zaledwie od miesiąca. Jeszcze się nie zdarzyło by rozładował się tak szybko jak przedstawione jest to na wykresie.179171783_453015285996858_6965340165486320648_n.thumb.jpg.0ea29a64d981b55300c3890624c2f845.jpg

Opublikowano

Dziwnie ten wykres wygląda. Na zielono niby ładowanie, a bateria leci prawie pionowo w dół. Ten spadek powinien być na czerwono, jako nadmierne zużycie.

Opublikowano

Dziwnie wygląda wykres, bo według wykresu rozładowywał się podczas ładowania. Spróbuj odinstalować YouTube na jeden dzień i sprawdź czy problem nadal występuje, dla mnie ta aplikacja jest całym winowajcą.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja miałem podobnie w mi9. Wymiana baterii nic nie pomogła. Tel potrafił rozładować się z prędkością 1%/sec. 40% baterii leciało w niecałą minutę... Jakieś wnioski wysnuliście? 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam prawie identyczny problem chociaż nie dzieje się to przy ładowaniu. Telefon też stosunkowo nowy. W pewnym momencie bez powodu telefon nagle spada w tempie właśnie jak kolega wyżej napisał 1%/sec. Znajomy  który miał ten sam telefon twierdził że ten telefon tak ma i to wina ROMU  chociaż tutaj koledzy pisali że to nieprawda. Na daną chwilę zamowilem  nową baterię. Jeżeli pomoże dam znać.

• 1 rok później...