John2k Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam, zdecydowałem, że wrócę do wersji global. Niestety po drodze napotkałem pewien problem, mianowicie po flashowaniu oprogramowania "eu" przy użyciu aplikacji "miflash" telefon wpada w bootloop. Sprawdzałem także wersję "CN" i z tą telefon uruchamia się prawidłowo. Moje pytanie brzmi, jak wrócić teraz do wersji EU? Edytowane 24 Kwietnia 2021 przez John2k
Netoper Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 A przypadkiem ten fon nie jest na rynek chiński, a Ty robisz flasha z opcją zamknięcia bootloadera?Na tego fona jest w ogóle rom global?Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
John2k Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Jak najbardziej jest wersja global i eu... Oczywiście zaznaczam opcję "clean all"
Netoper Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Opublikowano 24 Kwietnia 2021 A podrzuć linka do tego romu, bo mi z oficjalnego to znajduje tylko wersję CNhttps://xiaomifirmware.com/roms/download-miui-roms-for-redmi-k30-ultra/Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
John2k Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2021 https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/apollo/stable/V12.1.2.0.RJDMIXM/ Tutaj link do globala Ma ktoś jakiś pomysł dlaczego mogę wgrać wyłącznie oprogramowanie cn? Moje pomysły się już wyczerpały i właściwie utknąłem na miui polska.
FromWP Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 1 godzinę temu, John2k napisał: Ma ktoś jakiś pomysł dlaczego mogę wgrać wyłącznie oprogramowanie cn? A pobrałeś rom fastboot?
John2k Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Jak najbardziej korzystałem z rom fastboot. I tylko wersja cn nie wprowadza telefonu w bootloop
pawelt Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Spróbuj indonezja ja na nim jadę przynajmniej apki mam od xiaomi
John2k Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Spróbuję w wolnej chwili, ale myślę, że nie jest to rozwiązanie problemu.
pawelt Opublikowano 6 Maja 2021 Opublikowano 6 Maja 2021 @John2k Dlaczego tak sądzisz indonezja to jest własciwie global w którym masz więcej możliwości wyboru. Przede wszystkim nie ma ograniczeń globala albo eea. Masz np wybór panelu informacyjnego zamiast idiotycznego global discovery w stocku tez apki miui np dialer albo sms. Właśnie wgrałem najnowszą galerię 2.2.19.10 beta z china i mam full wypas łącznie z magią i sztuką
grizzly Opublikowano 10 Maja 2021 Opublikowano 10 Maja 2021 Czemu wracasz z miuipolska?Jestem na globalu i brakuje i w sumie tylko nagrywania rozmów, ale wbudowany dialer Googla też ma swoje plusy jak identyfikacja numeru i filtr spamu. Czymś jeszcze się miuipolska różni?
patrikos23 Opublikowano 10 Maja 2021 Opublikowano 10 Maja 2021 na miui polska działa dwuklik a na globalu blokowanie dwuklikiem nie
grizzly Opublikowano 10 Maja 2021 Opublikowano 10 Maja 2021 To żaden problem, przywykłem do blokowania przyciskiem lub widgeten.
Rekomendowane odpowiedzi