koala Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Witam pytanie jak w temacie ,telefon korzysta z aplikacji "telefon google "jak ustawić szybkie wybieranie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted April 14, 2021 Share Posted April 14, 2021 Przytrzymać palcem dana cyfrę pod którą chcesz wprowadzić szybki kontakt.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
koala Posted April 14, 2021 Author Share Posted April 14, 2021 Niestety ta opcja nie działa na dialerze od google, a taki jest w mi 9 lite Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted April 14, 2021 Share Posted April 14, 2021 4 godziny temu, koala napisał: nie działa na dialerze od google Jest coś takiego w ustawieniach jak "Ustalone numery", ale czy i jak działa nie sprawdziłem bo krzyczy o PIN 2 do karty którego nie pamiętam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koala Posted April 14, 2021 Author Share Posted April 14, 2021 1 godzinę temu, FromWP napisał: "Ustalone numery", ale czy i jak działa Wybieranie ustalone jest to usługa umożliwiająca nawiązywanie połączeń tylko z wcześniej ustalonymi numerami telefonów.więc nie o to tu chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted April 14, 2021 Share Posted April 14, 2021 11 minut temu, koala napisał: nie o to tu chodzi. Chodzi Ci o ikonę na pulpicie i od razu wybieranie numeru po jej kliknięciu? Tylko cały kontakt można umieścić i trzeba klikać co najmniej dwa razy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted April 14, 2021 Share Posted April 14, 2021 Niestety ta opcja nie działa na dialerze od google, a taki jest w mi 9 liteMam rn8pro i PocoX3 z apkami google i teraz sprawdziłem i faktycznie lipa, nawet od tylca jak się wejdzie w kontakty czy dialer nie ma opcji szybkiego wybierania, google dało ciała z tym. Jest jedynie dodawanie kontaktu na ekran glowny. Mam też rn8pro z softem Indonezja, apki xiaomi i tutaj działa.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaEdit. Wlazłem do suportu i nie ma słowa o szybkim wybieraniuhttps://support.google.com/phoneapp/answer/2811745?hl=pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts