Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Moja Mi9 zaczęła dziś wariować. Przestały mi działać niektóre aplikacje (np. apka banku ING, Outlook, Goodie, Allegro, Pepper, Amazon Shoping) - próba odpalenia aplikacji kończy się wyrzuceniem do pulpitu (z informacją, że aplikacja wciąż przestaje działać). Mam soft 12.0.5.0 MIUI Global (aktualizacja robiona 5 marca). Próbowałem ponownie wgrać aktualizację 12.0.5.0 - nic nie dało. Apki instalowałem od nowa - pierwsze uruchomienie i konfiguracja przebiegają prawidłowo, a ponowna próba uruchomienia znowu kończy się błędem. Identyczny skutek ma czyszczenie danych aplikacji - również pierwsze uruchomienie jest prawidłowe, natomiast każde następne kończy się błędem. Nie mam pomysłu co robić z tym fantem, a chciałbym uniknąć czyszczenia telefonu i wgrywania wszystkiego od nowa. Dodam że znakomita część aplikacji działa bez problemu. Ma ktoś może jakiś pomysł?

Opublikowano

Nie. Albo android webView albo chrome. Odinstaluj aktualizacje, zaktualizuj jeszcze raz. Portale branżowe (nie wiem jak tu z linkami) już też o tym piszą. Wpisz w wyszukiwarce. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...