TomekSc Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Witam. Umiem głosowo rozpocząć sprzątanie, przerwać sprzątanie ale nie wiem jak głosowo wysłać odkurzacz do bazy. Czy ktoś ma pomysł? Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Pomysł? Może "E.T. go home". Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekSc Posted February 7, 2021 Author Share Posted February 7, 2021 To pierwsze co mi się skojarzyło. Ale widocznie Xiaomi nie oglądał tego filmu . Any other clues? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekSc Posted February 7, 2021 Author Share Posted February 7, 2021 Sam doszedłem do rozwiązania. [Nazwa urządzenia] + "wróć do stacji dokującej" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts