Stefan D. Opublikowano 9 Stycznia 2021 Opublikowano 9 Stycznia 2021 (edytowane) Cześć. Pojawił mi się taki błąd. W związku z tym zamówiłem nowe kółko, założyłem i z powrotem ten sam komunikat. Macie jakieś pomysły, co z tym zrobić? Nie wspominam o resetach, które nic nie zmieniły. Edytowane 9 Stycznia 2021 przez Stefan D.
quiet Opublikowano 15 Stycznia 2021 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Sprawdź piny w które wpina się moduł koła i połączenie do nich z płyty głównej.
Acid Opublikowano 15 Stycznia 2021 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Piny w gnieździe, a także na płytce PCB od wewnętrznej strony (trzeba rozebrać odkurzacz do płyty głównej). Być może wilgoć była i masz zwarcie na nóżkach.
Stefan D. Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2021 Dnia 15.01.2021 o 07:24, quiet napisał: Sprawdź piny w które wpina się moduł koła i połączenie do nich z płyty głównej. Dzięki, spróbuję. Dnia 15.01.2021 o 09:16, Acid napisał: Piny w gnieździe, a także na płytce PCB od wewnętrznej strony (trzeba rozebrać odkurzacz do płyty głównej). Być może wilgoć była i masz zwarcie na nóżkach. Dzięki, spróbuję. Pewnie to kwestia wilgoci.
Karol1979 Opublikowano 20 Lutego 2021 Opublikowano 20 Lutego 2021 Stefan D, mam dokładnie ten sam komunikat błędu a jestem „małotechniczny”. Powiedz proszę w prostej wersji co mogę zrobić żeby naprawić roborocka. Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi