TaKeN Opublikowano 15 Grudnia 2020 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Cześć, Czy można używać płynu do podłogi? Bo na jednej stronie jest napisane, że można używać na innej, że tylko jakieś specjalne dedykowane do robotów a na jeszcze innej, że w ogóle nie można używać płynu jedynie myje się czystą wodą... Pozdrawiam TaKeN
Boniek88 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Tylko czysta woda. Używanie płynów jest groźne dla uszczelek i pompki. Wysłane z mojego MI 8 Pro przy użyciu Tapatalka 1
grizzly Opublikowano 15 Grudnia 2020 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Można dać płynu na pad od wewnętrznej strony. Ja daję pronto albo ajax o jak dozuje sobie wody to rozcieńcza sobie płyn.
matek93110 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Opublikowano 15 Grudnia 2020 ja dodaje płyn dedykowany do robotów mopujących. Bluestar się nazywa, kupiłem w mediaexpert za 15zł chyba, 200ml z pipetą w zestawie jest. Dodaje się 1-2ml na zbiornik. Także przy moim mopowaniu co 2-3 dni starczy na rok conajmniej. Ma przyjemny świeży zapach i ponoć zabezpiecza przed odkładaniem się kamienia w zbiorniku i pompce. No i nie pieni się
Rekomendowane odpowiedzi