TaKeN Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Cześć, Czy można używać płynu do podłogi? Bo na jednej stronie jest napisane, że można używać na innej, że tylko jakieś specjalne dedykowane do robotów a na jeszcze innej, że w ogóle nie można używać płynu jedynie myje się czystą wodą... Pozdrawiam TaKeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boniek88 Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Tylko czysta woda. Używanie płynów jest groźne dla uszczelek i pompki. Wysłane z mojego MI 8 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzly Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 Można dać płynu na pad od wewnętrznej strony. Ja daję pronto albo ajax o jak dozuje sobie wody to rozcieńcza sobie płyn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matek93110 Posted December 15, 2020 Share Posted December 15, 2020 ja dodaje płyn dedykowany do robotów mopujących. Bluestar się nazywa, kupiłem w mediaexpert za 15zł chyba, 200ml z pipetą w zestawie jest. Dodaje się 1-2ml na zbiornik. Także przy moim mopowaniu co 2-3 dni starczy na rok conajmniej. Ma przyjemny świeży zapach i ponoć zabezpiecza przed odkładaniem się kamienia w zbiorniku i pompce. No i nie pieni się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts