ZForum Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Poproszę o pomoc, W MIUI 12 szukam opcji Smart Lock... We wcześniejszej wersji (Androida / MIUI nie wiem od czego zależy) można było uruchomić tę opcję do ustawień odblokowywania ekranu, np. po połączeniu z określonym urządzeniem lub w danej lokalizacji. Przeszukałem net i nic nie znalazłem o tym, jak to uruchomić oprócz opcji załącz SMART LOCK w MIUI 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Ustawienia -> Dodatkowe ustawienia -> Język metody wprowadzania -> Autouzupełnianie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZForum Posted November 4, 2020 Author Share Posted November 4, 2020 Dziękuję, Ale w końcu zastosowałem: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.rachel030219.smartlocklauncher W podanej lokalizacji nic sensownego nie potrafiłem zrobić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts