DjLeo Opublikowano 29 Października 2020 Opublikowano 29 Października 2020 (edytowane) Witam, Problem poruszany parę razy na forum, ale wątki z tym problemem są pozamykane i mój jest chyba trochę inny. Generalnie każda próby ustawienia dzwonka skutkuję wyłączeniem aplikacji motywy, albo jej crashem. Generalnie nie można dla żadnego typu powiadomień zmienić dzwonka na inny, niż te z kafelków. W innym wątku sugestią była aktualizacja do najnowszego MIUI, niestety mój telefon dopiero co wrócił z MICenter i ma najnowszy soft dla RN9Pro joyuse, czyli xiaomi.eu 11.0.7.0 Czy ktoś ma jakiś pomysł jak ten problem rozwiązać? Tutaj nagranie jak to wygląda: LINKZ góry dziękuję Może ty @Orjon masz jakiś pomysł. Forumowicz z tego wątku polecił mi Ciebie zapytać. Edytowane 29 Października 2020 przez DjLeo
Kacper Skrzypek Opublikowano 30 Października 2020 Opublikowano 30 Października 2020 (edytowane) Zgłosiłem problem, dzięki. Jak będę coś wiedzieć to poinformuję. @DjLeo - problem był naprawiany kilka tygodni temu ale będziesz musiał poczekać na nową wersję stable, nie będzie przebudowana ta co masz Edytowane 30 Października 2020 przez Orjon
DjLeo Opublikowano 30 Października 2020 Autor Opublikowano 30 Października 2020 Dzięki @Orjon no nic pozostaje czekać, ale to raczej nie prędko?
Kacper Skrzypek Opublikowano 30 Października 2020 Opublikowano 30 Października 2020 Pewnie jak się pojawi MIUI 12 to będzie aktualizacja. Dla 9S puścili, to pewnie Pro też niedługo będzie.
Rekomendowane odpowiedzi